加泰集會係我入紙既,等我簡單講下點解要搞

1730 回覆
2327 Like 1084 Dislike
又有得割蓆
精彩留言要bookmark
咁其實即係支聯會擴大版 (btw 贊成輸出革命燒佢後欄)
你改一改個集會名得唔得
你up 乜尻 612係阻止二讀wo 個時人權法案都未拎出嚟講wo ching
支持咪去 路支持咪唔去囉
不分化 不割蓆 不篤灰 口號黎?
笑撚到我
支持咪去 支持咪唔去囉
不分化 不割蓆 不篤灰 口號黎?
又可以block多個
撐你 劉生。
你攪親我都去
Go to hell, HK01.
Go to hell, Chinese commies.
Go to hell, HK gov.

Support the average people.
個陣612 已經傳緊美國有依條法案
個陣有個post 有講建制擔心緊乜
612之後先冇二讀
英國七城10.26遊行聲援Catalonia
如果美國係因為香港有利益先幫,咁美國會唔會因為一個加泰集會而唔幫
你都幾得意
去左先算?個標題已經係撐加泰
去到再了解?呃人數?
事前就咁扔個活動上黎lihkg,然後一路唔宣傳集會有咩意思
last先黎講
成件事好冇責任心
比我一種純粹搵野做住先既感覺,加泰都只係借黎用
有心做前事宣傳好d啦
自己都未搞點
條法案5年間提左幾次,次次都上唔到大會,你覺得個時共狗怕你啲咩
其實有幾多人會真心去了解你集會嘅point喺邊?加泰兩個字等一時間啲人就會唸到你撐獨立,唔好好似777咁覺得自己做嘅嘢人地就一定要理解,你自己去睇外國集會啲新聞你會留意標題多啲定內容多啲?
15/6 美國話要攞人權及民主法案出黎
無一個demand 係 支持加泰獨立
都唔知啲人做乜鳩
想問下樓主唔想掂到獨立立場,但點肯定啲參加者唔會騎劫而override本身集會目的
另你唔想掂加獨係咪要換枝旗?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞