加泰集會係我入紙既,等我簡單講下點解要搞

1730 回覆
2327 Like 1084 Dislike
明明係好機會 趁主流媒體關注既時候 話香港人都stand for same ideology 從而重申 我地既立場/理念
裝修 直頭送文宣俾對家啦
又唔做啦喎?

有危先有機
學d中立撚 各打五十大板
永世唔會有人知你既立場係咩
民族自決是國際人權公約第一條第一句
All peoples have the right of self-determination.
我要聲援CATALONIA
Tui
支持樓主
Buy呢三點
支持
大家都係追求民主自由
全世界都支持我地
連登仔就即刻割
獨你老母咩 支那話左我地咁耐港獨
你睇下人地支持我地d咩
你可以唔支持人地獨立
但係連反警暴 民主自由都唔支持
仲點好意思叫人地支持我地
遲早比依班自私鬼攪到真民意逆轉
你將全香港人既前途放上張賭檯上買圍骰
我都唔識點讚你呀 天才
推,一定嚟
五毛風向撚退散
之前一路都有人嗌香港獨立㗎
梁天琦上庭嗰日都有人齊齊嗌香港獨立㗎
請問美國尷尬未 人權法係咪過唔到
我哋爭取緊嘅究竟係五大訴求定係人權法?
個個都自我㩒聲
All peoples have the right of self-determination.
咁你解釋下點解全世界要支持香港人追求民主自由
但香港人就無視其他地方追求民主自由?
Push
既然已經被國際社會相提並論,不如自己攞返主導表明立場先
Fight for freedom, stand with Catalonia.
Push
Push
兄弟爬山
你真係覺得啲人或者外國記者分到?
我會去, 支持你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞