[用心制作]有關所有髮型專業知識等問題-歡迎討論&發問

1001 回覆
105 Like 11 Dislike
巴打想搵你電個髮 問個價 有咩方法聯絡到你?

您可留email
染左灰藍色 髮型師話好易甩 我想keep耐d 上網搵見d人推lakme既去黃洗頭水 係咪有用?同埋我見有d補色洗頭水 但好似淨係得d好sharp既色先有eg紅色紫色 灰藍色有冇相關產品?洗完補灰都得 主要唔想咁快變金毛 有冇其他牌子/產品推薦?唔該曬

不過任何既漂頭fate out 當甩甩地既時候 都建議再補多次色 咁樣再甩果陣 會更靚 同襟

巴打你個兩張圖死左

韓仔頭剪碎陰靚定實
長面剪短頭髮是否唔理智

長面 唔明

但我唔會覺得有唔理智 儘管係 剷光
韓仔頭剪碎陰靚定實

要睇咩色 同感覺
巴打想搵你電個髮 問個價 有咩方法聯絡到你?

您可留email

髮膜 修護類: Milbon paimore

髮尾油: 我覺得wella黃金油幾好

洗頭水你想要咩功效 同埋你有問題先

有個髮型網都幾好 叫 beauty box jp
額頭又低又窄可以點搞
一直都係剷兩邊留斜陰...
髮質硬 多頭髮
面瘦同尖 鼻高
求建議

面瘦尖鼻高 其實好好carry…仲有咩煩

見額有型又靚仔 額低同窄 其實可以 重新剷過條out line 不過咁樣就可能要keep住剪得密或自己拎蘇刨 刨一刨 會襟d

巴打我塊面都係瘦尖,但鼻好低
有冇咩髮型岩?
留名學野

想問巴打呢個網入面個啲女仔頭
例如
咁既 係屋企自己有無可能整到?
本身頭髮好厚 直 長度到鎖骨至胸中間
之前去剪髮, 比髮型師叫我去電一電(少少only) 等D陰唔使咁貼額頭
我問巴打, 乜電少少可以搞到D陰離額架咩? 係就好呀, 而家夏天, D陰太貼額搞到成日濕哂
額頭又低又窄可以點搞
一直都係剷兩邊留斜陰...
髮質硬 多頭髮
面瘦同尖 鼻高
求建議

面瘦尖鼻高 其實好好carry…仲有咩煩

見額有型又靚仔 額低同窄 其實可以 重新剷過條out line 不過咁樣就可能要keep住剪得密或自己拎蘇刨 刨一刨 會襟d

巴打我塊面都係瘦尖,但鼻好低
有冇咩髮型岩?

如果呢個情況只需要留意 從側邊望埋去會影響到既地方

我會覺得 只要後枕骨 位 唔好剪到太圓同入 就已經好好

想問巴打呢個網入面個啲女仔頭
例如
咁既 係屋企自己有無可能整到?
本身頭髮好厚 直 長度到鎖骨至胸中間

如你有相同髮色 然後上ytube 睇下片 學下點夾 都有可能的
之前去剪髮, 比髮型師叫我去電一電(少少only) 等D陰唔使咁貼額頭
我問巴打, 乜電少少可以搞到D陰離額架咩? 係就好呀, 而家夏天, D陰太貼額搞到成日濕哂

可以
巴打我有髮型產品想問 可唔可以tg搵我?
https://t.me/wtdoyoumean
巴打我有髮型產品想問 可唔可以tg搵我?
https://t.me/wtdoyoumean

無用開tg 得email

可以

巴打,想去你度剪同問多啲d 電髮野
Email:
joinhoho216@gmail.com

可以

巴打,想去你度剪同問多啲d 電髮野
Email:
johnhoho216@gmail.com

頭先打錯左,呢個先岩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞