做美容行業做左十年 你問我答

1001 回覆
70 Like 15 Dislike
嘴既黑色素你指生係嘴唇定嘴唇隔離?有冇圖
唔好意思 有啲矇

生係嘴上面
小腿有好多青筋,有無方法整走
⋯⋯⋯好尷尬,你add我tg呀
Phenexlol
因為你係下唇位 正常打激光係可以去除 你預收費都唔貴 1000蚊以下都可以搞掂
不過嘴唇分泌唾液多 所以好易造成細菌感染
所以要醫生幫你睇過先知適唔適合脫
青筋係因為血氣運行唔好 所以有血液濟留係下半身 回流唔到心臟 導致靜脈曲張

第一:可以係出面通下淋巴
第二:臨訓前試下抬高雙腿 令血液容易回流多少少到心臟
第三:做多少少運動

如果情況過於嚴重 就要到醫院接受手術 將成條變壞血管取出

青筋過於嚴重 會令雙腿好易紅腫 同埋會令隻腳好易疲累
點分黑眼圈屬於咩類型
咩色都有點搞
有冇相睇下?有啲人黑眼圈係因為淚溝陷左入去 所以在光線下睇起黎有陰影 依種情況就唔係搞黑眼圈 係搞填平淚溝

如果眼袋係突出黎 就係脂肪太大粒 需要做小手術割出黎

如果純色素問題 做robolex即可 清走積存既瘀血
想問填平淚溝有冇風險?同埋幾錢左右
答答答,答你老母咩
未見過有意外發生,因為任何一種侵入性療程都經過臨床實驗,同埋redensity 2係拎埋FDA認證,有潛在風險都拎唔到此認證⋯不過唔好貪平返大陸打,同埋一定要醫生經手,係香港打一枝既價錢大約7500-8500左右。
要搵手勢好既醫生
唔係好易打到淚溝有蟲蟲
搵醫美中心 唔好就咁搵診所打
醫美中心既醫生一日打六七個客
手勢自然會多啲保證
中環 尖咀 旺角都多醫美中心 可以上網search下
我之前就係搵醫美中心D醫生
打到而家成年都仲有條蟲仔呀
有冇打降解劑?
朋友打過都仲有蟲
溶唔到
陰公⋯⋯同一間?
2間
唔敢再打針
嗯嗯 不過去到要打針 應該本身都好嚴重好似我額頭紋咁 絲打下次去打針前 搵一搵個間係網上評價啦 一係朋友介紹 自己就咁上去 十次有十次都係伏
無打針啦
仲敢咩
比咗$19000買咗十次打斑
係咪比人呃
打咗一次 無明顯效果
算收得平 不過要睇下係咩機打咩laser 如果係彩光就真係唔值 但如果係Lutronic 皮秒既話 咁抵到爛

打斑如果係雀斑 曬斑最易打走 但如果係深層斑 例如荷爾蒙斑 太田母斑 可能要打十次以上先可以明顯減淡

做激光療程最緊要有耐心
Robolex 邊度有得做呀
想問暗瘡印點處理?
做facial既話成個療程要幾錢左右?
平時應該點處理d暗瘡先唔會留印?

唔介意幫襯樓主,有興趣可以留個tg
額頭窄點搞
我一直想all back
但太柒
凹凸洞想打laser 邊間好
錢唔係問題了 最緊要打得好
凹凸洞煩左我十幾年了(唔太深)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞