我迫左男朋友delete佢EX既facebook,出事囉

1001 回覆
285 Like 2415 Dislike
等睇樓主變ex...佢條友第日即刻delete左佢
坐監咩? 呢個世界唔係男就女 避得幾多
就係因為現任咁樣
反而我突然諗起我EX從來冇要求我做呢樣做果樣
覺得佢仲好
係要否認呀,有啲人就係對任何人都唔中意咁絕,你係要唔信將呢個行動屈做「重有意思」,咁我都冇你符
好地地搞咁多野做咩?
男人最怕煩,你又無情白事要人呢樣果樣
仲要迫完一樣又一樣,小小位都唔比人走

你男朋友應該重新考慮緊你,比我諗起成世人都要為啲自己覺得冇必要,完全係個女人喜好既野比人威迫就嬲
一個戴開帽嘅男同兩隻雞,一隻仲要有公主病
道德綁架 一句都為因為中意你先咁.....
就大晒 可以唔理對方感受
好明白 佢搞到我係咁比較上一段關係。我地因為呢d無謂野日日嘈交,我覺得離分手不遠
「勢不可去盡,話不可說盡,福不可享盡,規則不可行盡。 凡事太盡,緣分勢必早盡。 」
樓主你今日絕情,就唔好怪佢他日都絕情
咁當你屋企人/女朋友覺得呢啲無用/你已經唔要嘅野阻地方而提出不如清理咗佢 你又會唔會搵三番四次搵藉口話唔扔?
樓主你應該將呢個故事既男女角色調轉,下面幾頁紙留言既答案會唔同哂
會,因為好麻煩,我會三催四請先做
我可以話你知個男人係愛你既 即使佢成屋擺晒EX既野
佢都唔會有復合既念頭
我同我EX分開左1年左右 就同依家個女朋友一齊 想當初我俾佢見到EX送俾我既手作野 頸巾同一大堆合照 我即刻話我扔晒佢啦 佢答我唔洗 呢d係你既過去 留係度完全無問題 反正已經係過去左 你明唔明個分別係邊?
依家我同女朋友已經5年 我屋企仲有EX既野又點?
根本係你唔信你男朋友 而唔係你怕人地會溝翻佢
你對你自己咁無信心 只不過你反映出你對佢既愛根本唔夠多
蠢西
你自私
唔接受人地過去
對男朋友冇信心

你應該去搵個a0冇拍過拖既男仔

我係你男朋友真係即刻飛撚左你
你要好好珍惜咁大方既女仔
用人勿疑,疑人勿用
無人會鐘意俾人控制住

與其花時間去諗方法令佢地唔再來往
又或者去怕佢地會復合
不如將時間留返俾自己,令自己更加有吸引力
就算真係分手,你到時都大把choice

俾啲信心自己,都俾啲信心對方啦
你而家呢套
就好似我男友問我
如果佢迫我DEL晒啲EX既野得唔得咁
我實話得架
個對話係無意思
根本就係,有時可能係D舊銀包,或者櫃度見到D舊相又問

最憎就真係老母西,老母同佢跌落水救邊個先

咁撚弱智既問題但答邊到都死

我已經係答你唔洗問,我呀媽識游水

佢話:咁如果唔識呢?

緊係救老母先啦死港女

到分手果陣又喊苦喊忽,

咩我好鐘意呢,點解你唔可以就下我情緒

屌你老母,就撚左成年啦

我自己都就快痴線

你番工,唔開心就得

我番工唔開心就唔得

同男性朋友去下旅行,同9左你講十世

自己唔記得左,好似我飛9起你唔撚同你去咁

又話我都要約人唔同你去

我都唔明,咁樣嘈完又要我道歉

之前約左人去睇D你唔睇既畫劇,雖然係女仔,但係我都同你講左,而且冷門野,唔係岩個個人睇,又要喊生又要喊死

乜9事呀,真係有心既,唔同你講啦

又要我唔去又成,屌你老母,成500舊水張飛

不過依家飛左LU,緊係去啦

樓主男朋友,如果你見到呢個POST,唔洗諗啦,咁小朋友既女朋友,飛7左佢啦

唔係你結婚,家變都似
老實講 我係一個唔係咁鐘意掉野既人黎 如果有空間唔明點解要掉走D野
任何野都有紀錄價值 如果現任有某D野唔喜歡 最好收好佢唔好比佢見到
唔鍾意咁絕
Del個fb就叫咁絕
唔講以為block晒人祖宗18代
所以話感情狗都係on9係無錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞