我迫左男朋友delete佢EX既facebook,出事囉

1001 回覆
285 Like 2415 Dislike
其實你應該poat多啲合照上fb
等全世界人知你地幾恩愛
依家你造就左個機會比ex私下同你男仔傾
我想講我男朋友同緊我一齊果陣仲會同EX講生日快樂, 我同佢嘈, 佢話會del ex fb, 點知最後都係無del, 好啦, 到我同佢分左手後, 佢竟然del左我FB而無DEL佢個EX FB, 你話係咪好仆街
咁你個CASE誇張啲喎
根據佢既講法
我地一齊左唔耐 未穩定
所以唔想POST相咁高調
萬一有咩差池 DEL相又肉酸喎
老老柒柒, 你唔成熟同自卑係其中一個原因
但唔代表你男朋友冇責任
咁緊張個ex fb, 比著任何一個現任都唔會開心囉
唔del ex= 唔避嫌?
宜家樓主搵到證據證明男友有同EX聯絡咩?
根本冇
你講依D case, 即係直接叫樓主繼續講佢條仔ex
你收皮啦,逼逼逼逼乜撚野?

每個人都有過去,你可以選擇逼佢咁做
而你條仔聽你咁講就係佢on 9

一個願打一個願捱 你地兩個都係咁犯賤
如果我條女叫我揀一係del某條女fb一係就分手, 我一定分手, 屌你老母用分手要脅我?我就範我仲係男人黎既?
就係呢d 咁既on9 apps 搞到咁多猜度,不過d mk 妹 狗男女係鐘意俾狗公係呢d app 溝,都抵撚死既,成班on99 哂幾年又俾人屌下咁就冇哂d 青春,諗下自己要咩先同人拍拖la, 唔好忿點解遇埋d 咁既人,諗下自己條線幾咁低
一段關係講既係信任

最憎另一半逼另一半去做一啲野 咁樣兩個都唔會開心 講完
你有無諗過自己只不過係佢攞嚟等ex後悔嘅工具?
就咁睇,你嗰個所謂嘅男朋友真係唔係好愛你
岩吖 其實樓主你要知道 呢d積埋積埋既小事 係好影響彼此既關係 可能你唔知情炸 但你男朋友對你既不滿係會慢慢累積嫁 身為過來人既我 奉勸你一句真係大方d 唔好咁小家 咁小朋友諗法
咁你都唔知佢男友有冇同佢EX聯絡\
有都唔知啦
BTW我地局外人咋
樓主你自己諗
佢男朋友喺咁同樓主強調要顧ex嘅感受
客觀咁講只係代表人地同你男友分手仲係朋友而你唔係
邊個仆街就你地家事了
你同你男朋友都有問題

但你問題大d
屌你 唔好講到自己賴偉大啦
咩你一個受晒佢
根本你一開始唔去介意自己男友既EX就冇呢D事發生
根本三個都唔會唔開心
就係咁簡單
是但啦,依家都無人玩Facebook 剷咗佢咪當做場戲 扮吓sad 俾你睇!

唔通佢地暗地底係IG 互flirt 又話你知? 係snapchat 儲火又話你知?
成日迫你男友

遲早佢頂唔順,搵個聽教聽話既
之後派帽比你
經歷下啦
衝動 咩都比上哂面 往往都係害自己
唔係要你假 係要學會冷靜 ,要長遠既關係
諗野就要長遠一啲。
以前分手,覺得人地真係好仆街,相處唔到
但好少去檢討自己
同朋友呻,大多都講人地點點點
又好少講自己點點點
你要做既,
係點樣令自己吸引啲:打扮、學識、認真可以、風趣同佢講笑又可以、要學點樣支持、愛護另一半
做到不溫不熱同時又有魅力既話
你好快,會比人求婚添架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞