我迫左男朋友delete佢EX既facebook,出事囉

1001 回覆
285 Like 2415 Dislike
都無野可以做 點答?
不如唔好再提 繼續拍拖咪算
重點係你條仔乜都無做
佢發春咪由佢發
理撚得佢
關我撚事
你條仔乜都無做嘅情況下
做乜要對號入座?
有乜好怕呢件事
我都試過女朋友私自del 我fb入邊 ex女友既相
del完就出事 ex搵到上我公司喊住叫我出黎
我就唔知發生咩事 全公司以為我衰人一腳踏二船
真係想死 事後同ex冇事 同女朋友就散左
女人真係好恐怖
仲要個EX瘋狂對自己男朋友叫春
調番轉性別諗啦, 有隻狗公日日對住你條女叫春呀, 你條女話由佢啦, 大男人連登仔忍唔忍到呀?
你EX點解要咁大反應
邊到有緊張 唔鍾意比人迫唔得?
如果keep個Facebook 叫做緊張現任多過ex,不如調番轉佢keep你Facebook 日日同ex出街啦
係你已經判死咗佢緊張ex多過樓主
可以係性格問題,待人接物原則問題,唔中意俾人管,好多可能性,但你就一口咬定佢係緊張ex
你個EX痴撚線
連登仔好大愛架 周不時都有人畀人帽左上來叫春
無架 互相傷害已經做左
呢件事會係你地段關係永遠既一條刺
就係咁💁
其實我真係唔知男朋友個ex仲喺唔喺佢friend list
我知佢以前好愛個ex,一齊幾年,人係有感情有回憶,如果佢完全係理得佢死咁既態度其實我會覺得係另一個問題
佢個人而家同我一齊,對我好好,咁就得
佢同frd食飯,我唔會問係邊個更加唔會理男定女
相反我要同男性朋友單獨食飯,佢都唔會理,但大家都會自己講聲,有交帶唔會唔見左人
咁樣大家都舒服

我真心唔明啲人點解會覺得有權管住另一半唔俾佢呢樣唔俾佢果樣
點解會覺得對方會甘心俾人綁住都唔反抗?點解會覺得對方應該就晒自己?
如果佢個心唔喺你度、個人花fit既話管住有咩用?
首先我覺得你無唔啱既
唔想惡化咪唔好再討論有關個ex既野囉
但好大機會個ex都係最大贏家
你唔提 你男朋友都硬係會提到佢
男朋友唔unfriend ex嘅原因係怕ex唔開心
但就一啲都唔諗下樓主會唔開心
重要樓主已經講過自己好介意好唔開心
咁重唔係緊張ex嘅感受多啲?
你都幾撚煩
樓主你係咪3十幾歲? 咁撚似我個FRD條女
咁任你講
我都可以話唔食個女人啲屎尿就係唔愛個女人
睇咗咁多人留言
既然你覺得男友咁唔在乎你感受,不如分手啦
欣賞你咁成熟
但真係做到咁成熟既有幾多個?
人始終都會有私心
不過講到尾係你既就係你既, 要留既人唔會走, 要走既人都冇得留, 呢D野冇得強求
真係唔成熟, 有fb唔等於有野, 你迫佢佢會好反感, 遲早散
睇返上面啲港女
都係貫徹返港女嘅風格
把口就話係緊張男朋友
但係講講下就變咗要證明監控男朋友係啱嘅
就算迫到分手都要做
其實咪又係愛自己多過愛男朋友
一句自私就大撚哂
咁你男友同你講想唔想我開心,想既就俾我口爆吞精,
咁你得唔得?
收皮啦屌你老母
痴撚線 派帽仲做朋友

另外 如果自己條女真係咁介意
換撚左個fb account 都得啦
上面都講咗有好多可能性,而你就一口判佢一定係緊張ex,就單憑你主觀感覺,男友都可以因為俾人管俾人控制而唔開心架喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞