我迫左男朋友delete佢EX既facebook,出事囉

1001 回覆
285 Like 2415 Dislike
咁講啦
其實喺呢個EX之後 喺我之前 佢都有幾個女朋友
但男友話佢無一個女友會介意佢以前既野/叫佢DEL野
係得我先咁 佢都唔明白我 覺得我好無理
我放上黎 都想佢知唔係得一個咁諗...

當然都好多人企係男友既立場教導我調轉睇件事
有啲point係我無考慮到既,我而家都學到
呢一刻我都唔係好識點樣扮無野由件事過去
我對男朋友好尷尬 係連CHAT都唔敢講野呀
如果打破唔到呢個困局 可能真係係咁先
收檔啦 臭雞
千幾負皮呀
即係我係一個睇邏輯既人,你係睇外在既人,就係咁簡單
咁閪等戴綠帽啦
有新女埋身 你條仔即走
自撚私就係你呢啲港女
廿中
其實你想唔惡化真係唔好再提啦
你咁鬼介意佢ex,呢個話題點都係越講越唔開心
專心睇平時佢點對你啦,佢唔想del都讓步兩次唔直接飛左你算數,呢啲你要記得呀
唔駛扮冇發生,唔突登提就得
咁不如咁講呀
其他ex佢又點處理先
我都覺得樓主要分左手行返出黎先會明
而家佢只會覺得自己做得唔好
但諗極都覺得自己邏輯係無錯
唔知點咁

分左手就會一里通百里明
Support絲打 .你冇做錯 如果個男仔因為呢件事同你返面 咁可以放生 同前任撇清關係 係佢嘅責任 佢一日唔del 都會令個ex有幻想 既然分咗手仲有咩值得留戀
都話我不嬲唔駛,因為我唔係用你個邏輯拍拖
仲以為係十幾歲岩岩懂事的小妹妹,先比人食住
為自己開脫冇問題,合邏輯就得,到而家你都係解釋唔到有咩分別
係班連登仔屌到樓主覺得自己錯啫
頭嗰十幾頁都淨係屌佢小氣自私
樓主做法係肉酸
但作為一個女人去睇佢啲觀點、睇埋男朋友嘅反應
覺得樓主其實真係無錯
如果分咗手之後抽離啲咁睇
樓主一定睇得清
拿都話你男朋友好識玩心理
總之講到點都係你衰咁

算啦你只係佢個堆替代品之中既其中一個咋
你同佢對上幾個女朋友係無分別
咪ff咁多啦 毒撚
講得好岩
有時間不如裝備下自己
Stalk人stalk一陣好啦
做少陣無謂野個人會快d成熟

只要佢ex一日唔出手
妳根本唔需要放佢在眼內
大把針係兩頭利啦

例如你想綑綁男友 佢del又死唔del又死

你正臭雞呀
唔好再覆佢啦
佢要懶理性
覺得樓主小鳩氣
根本回覆都無用
覆佢都係嘥時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞