我迫左男朋友delete佢EX既facebook,出事囉

1001 回覆
285 Like 2415 Dislike
一般港女
你男朋友就唔啱啦
做乜做完又要唔開心
而家搞到兩個人都唔開心

明明係叫佢delete 之嘛
有幾難啫
最緊要個女朋友開心
大佬 Ex 喎... 留嚟做乜

p.s. 男朋友千祈唔好分手放返呢隻嘢出嚟害人
港女
你好專制
但嚴格黎講你條仔係想留後路, 等他日有機會翻啅
閉起雙眼你最掛念誰
眼睛張開身邊竟是誰
你冇朋友
要男朋友陪你冇朋友
互相包容體諒尊重
今次比你用依招搞招 下次有分歧你都會用依招 你咪試下佢頂到幾多次
道理人人都講到,真係做到既邊有咁多人
永遠都係當局者迷,因為用自己角度出發呀嘛
我夠知越管越走,我夠知無人鍾意俾人控制
可能真係所謂既安全感,我唔能夠否認
但其實安全感呢家野,有就有,無就無
可能始終都係信任不足導致今日悲劇
其實你自己都有答案啦 你都係純粹叫下春啫
所以咪話你剩係諗自己開心就得,男友唔開心就關係撚事咁囉
無得點 一係放過你男友 一係等你男友頂唔順你囉
岩呀 搞到你唔開心佢就錯左啦,係咪先
你冇做錯到
個女仔係男朋友成個人生嘅一部份
不如del撚埋男朋友本人去啦
關係都公開左,del ng del fb有咩關係
你而家咁因為呢個無聊無關痛癢既人而迫啪你男友,搞到你同佢都唔開心咪on9 lol
而家佢ex真係漁人得利
其實你男朋友講得岩
個ex有心可以開另一個ac找佢
建議絲打用一些方法令個ex永遠找唔到你男朋友
同我女朋友一樣咁幼稚,佢都逼我del左ex個ig。講真,如果本身我地開開心心,我係絕對唔會諗起個ex, 都唔會搵佢。但係每次因為呢d小事唔開心搞到我都忍唔住諗翻上一段既關係。
其實好簡單 做之前諗下如果男朋友下次咁對你你得唔得 你ok咪ok
等比你男朋友(好快就係ex) del返你fb囉
咁撚小家,管撚住晒,早飛早著
小氣到 一定係港女嚟
絕對同意,本身公開左關係,就算人地點搞都唔會影響到啦。呢d就係自己既自私而令到而家既關係受到影響好無謂。你著眼現在啦,過去只係一個過程令到你男朋友變成一個今日既人咋
戇撚鳩

小學雞學人扮乜撚野成熟

妒忌係人與生俱來既情緒

你拍過拖未?妒忌過未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞