我迫左男朋友delete佢EX既facebook,出事囉

1001 回覆
285 Like 2415 Dislike
極度懷疑上面班港女其實係樓主男友嘅Ex/Ex打手
教人分手
而家分手最大得益者係邊個
佢當時同你一齊係唔係好上心果種?
唔緊要啦,你好快都會做EX
唔駛擔心
你哋散鳩硬

男嘅就畀人帽完仲要扮大方
除非樓主老作啦
家陣係畀人帽喎屌你
正常少少都自己block鳩隻臭雞啦
做番朋友?留個回憶?笑撚死咩!
係喇喎留條尾真係冇企圖咁撚清純喇喎
係男人都明搏乜啦
爭在認唔認啫

女嘅就淨係識用高壓手段迫條仔做門面嘢
迫到佢Unfriend又點?
千鳩幾種通訊方式妳管得晒?
迫完佢
佢咪多個藉口令自己飛鳩妳嗰陣安樂啲囉
根本佢不惜同妳磨擦都唔願意同帽過佢嘅臭雞斷交
佢心裡面嘅排位都好清晰啦

散咗佢算啦你哋無謂浪費大家時間
我冇追post唔係好清楚其他人點講
只係我覺得正常咁睇 都只會因為我頭先講個2點而唔想del post
拉到最尾睇都只係因為佢男友未算好在乎自己女友
第一點仲在乎ex唔洗多講啦
而第二點,我真係唔太明叫佢del左陌生人個fb係有幾管住曬幾自私
所以我見好多人鬧樓主西女人﹑麻煩女人真心覺得不解
可能大家真係覺得為左自己真正在意既人去del一個陌生人既fb啦係好管住曬好自私啦
完全一樣.講極唔明,之後我講到紋啦,佢又會話,咁你依家即係發我脾氣啦

成日都話你唔愛我,唔係點解唔氹我,到你轉登激我果陣又話想你呵下我,無諗過會令到你唔開心

老母西,男人比人激唔通開心同你講你激得好咩,仲有大把ON9,一個POST都打唔完

樓主呢D女朋友,希望你男朋友同你百頭到老,咪出黎害人
我已經又公開
又del 曬所有野
都比女朋友日日攞黎講

樓主其實係一個好女朋友
d脾氣算係好minor
都會考慮下男朋友感受

垃圾港女正臭西
如果和平分手做得番朋友,仲留得FB既,根本就無幾愛佢EX,咁仲有咩野介意

重點係樓主覺得佢同EX有野,要佢2簡1,一定要一面死

長遠落去D港女格就出晒黎嫁啦,

咩都話你唔就佢,唔呵佢,唔氹佢,

我條EX好鐘意,1-2點SD個WHATSAPP黎:係我最唔開心果陣點解你會去訓覺

我心諗屌你老母,唔洗番工咩?
del fb
你係男定女?
好似明明我冇做,如果你冇啦啦懷疑我要我澄清證明,我已經會覺得你唔信我,心會唔高興。再者就係如果佢男友要面,覺得做呢啲野小家,咁唔情願都可以理解,再再者今次你話冇安全感要我做呢樣,聽日可以要我做嗰樣,我會有壓力,覺得冇安全感
講到尾都係你冇自信 驚男朋友俾人搶走姐
其實冇野喎 你男朋友同佢ex互不相干
人地po咩係人自由 除非佢直接搵返你男朋友姐
就算佢幾唔想都好最終都肯為你del左人fb啦
然後又話人仲care人感受
大佬本來兩個已經冇交集既人
冇啦啦走去del人喎
就算要del都係分手後即del
過左咁耐件事完晒先走黎del既話真係唔係幾講得通

你以家做到既咪向佢道歉 話自己反省過
佢愛你既一定會原諒你架喎
嘈交唔緊要 最緊要識補飛
咁段感情先有成長
綠帽朋友
男方顧形象唔係一種感受?
咁我舉例個女人叫你食,唔係佢會唔開心,你唔做係咪又代表你care自己多過care個女人?
你地分咗手個男朋友多數同返個ex一齊
咁樣更加忘不了前度
咁介意點解唔搵個處男毒撚拍拖? 包無history
根本D女人就要為左控制自己男友做D佢唔想做既事不斷搵唔同「愛我就會點點點」黎做掩飾
簡單一句 樓主如果唔去睇人地個EX既FB會唔會有呢D事?
樓主唔去介意人地過去會唔會有呢D事?
點解你要介意人地過去? 男友有冇介意你既過去?
點解男友唔介意你既過去 你要去介意人地既過去?
我明你安全感不足想搵呢樣野黎屈佢機 但放心啦呢單野到你分手果刻都拎出黎講 因為都算係其中一個導火線
你未做到咁大方我都好明白 人未經歷係唔會有所改變
你行動係無錯 只係你心態令你一而錯錯而三咁影響你地之間關係 好坦白講 佢如果真係要走味由佢 反正佢無位入你 而你仲可以大大聲屌佢食回頭草 一世可以指住佢個頭咁屌咁恥笑

依家你反而做左醜人 蝕左章
無任何補救得番果一刻不快 佢愈係介懷佢將來就會愈想攞番失去既 人係咁犯賤 你唔迫佢 都好地地 一迫就反其行

你救到最多係靜下你把口一排 唔好再單打佢 除非你想分手
Fb有咩意思
你無岩 男友都無錯
但系你咁咄咄逼人 就出事啦
呢個情況 只有時間能解決
時候耐左 ex會死心 男友會忘記佢
你逼佢del 完應該即刻執返劑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞