我迫左男朋友delete佢EX既facebook,出事囉

1001 回覆
285 Like 2415 Dislike
客套話啫
心入面嗰個句係"我contact list有乜人你管乜春"
哎呀 ,唔小心爆響口添
條ex 成日係fb 挑逗條仔都唔del 好明顯想睇下有冇機會食回頭草啦
你試下掉轉話你ex 成日係fb 講呢d, 連登仔仲唔屌你係雞
唔好話ex 呀,即使你一個男性朋友成日係fb 講埋d 挑逗說話,你男朋友叫你del 佢fb 你唔del 一樣比人屌係雞
咁你又講如果
男方堅持自己原則而唔del
咁樣唔係都等於男方逼 女方接受自己唔鍾意嘅嘢咩?
咁邊個體諒女方
所以樓主呢個post
最錯就係一開始無扮男人
有時都真係唔明點解啲男人會 care ex既感受多過現任
講講下變咗挑逗
有無圖添
講到尾又係女人是原罪
試下樓主係男人
連登仔即刻屌條女係雞 然後勸你中出一千次即飛
同你一齊公開STATUS 仲要特登去UNFRIEND人地
其實都幾肉酸好小家 幾大個人呀大佬
FB FRD 分分鐘點頭之交都唔算 你就係到STALK住人地POST咩
你男朋友又冇做咩去回應人地POST既野 又冇交流
你根本就CONTROL FREAK 條女你控制唔到
就迫你自己男朋友 佢可以因為而家愛你 一而再再而三容忍你
總有一日耐性同容忍耗盡
你會因為你既自私而失去呢個男仔
我屌你老母呀

我就係咁樣讓條女讓足一年啦 傻鳩

ig /fb 唔只ex要del , 一d識左十幾年既都要del

同一班識左五,六年既朋友 出去食團年飯,聖誕celebration, 又屌 , 屌我唔帶埋佢去

帶閪咩 帶你出去好撚失禮呀

平時一至六 ,每日做足十幾個鐘,番shift日夜顫倒,你都可以無啦啦比說話我聽係咪有第二個

如果唔係怕分手傷害你 我一早飛撚左你條柒頭
原來係咁即係最基本價值觀已經有抵觸
連呢樣都包容唔到真係喺唔到一齊
同埋我講咗男方已經有行動公開關係體諒樓主
係樓主唔滿足咋
都係個句,要有野就Del 唔 Del 都會有架啦。
係真係完全無野就係唔係個Friend list 到佢都唔會深究
屌 你咁講講撚晒啦
唔撚DELETE就有機會同佢EX聯絡?
你D諗法同我宜家條女一樣
我宜家唔係要證明自己清白 為你要證明我有犯錯呀
我係咪要所有通訊軟件比你檢查一次先OK呀?
就算比你檢查完你都可以話「點知你有冇收埋D咩APP同佢聯絡」
你地D女人思想真係有問題
分手囉
有罪假定既思想
唔澄清即係有罪
真理 感情係要靠自己相信自己有吸引力
當你做到吸引到另一半既時候
你已經係WINNER 所有你地關係其實唔會咁易被其他野影響到
即使有異性靠近 你另一半依然會係你身邊
你要擔心既不如擔心下點樣令自己留住個男人
而唔係要佢做D野黎令你安心
一段感情係應該有適當既約束
都係果句 要逼出黎既
可以平心同佢講你唔鐘意個EX點點點 可唔可以點點點
點解你仲會留個EX FB 點點點
如果佢明白你既難處 佢會去做
如果佢只係話睇下姐 咁你就應該信任佢真係睇下
既然佢把口講出黎 你就應該信任 如果唔係不如你返屋企諗清楚
咪就係 我做乜都要比你迫 痴撚線架
Whatever
嗱我意思係話我地都唔知到底人地係點,唔會知有定冇
你又唔係佢條仔
冷靜啲啦
叫春變挑逗 女人既思想
但表面供係冇,我哋都係根據樓主講既討論姐
照你地咁講
拍拖其實完全唔洗管任何野
一個人有手有腳,點管呢?
要同異性單獨出街 俾佢去囉
唔見左幾粒鐘呀 由佢囉
反正係你就係你架啦 岩唔岩呀?
俾最大既自由度同所謂信任就實無死啦
係呀
好恐怖 唉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞