我迫左男朋友delete佢EX既facebook,出事囉

1001 回覆
285 Like 2415 Dislike
我認真答你

從字裡行間嘅些微了解
你男友無即時飛你已經係過咗一關
因為最怒氣攻心就係嗰一下

但你要改變自己同從行動表現出嚟
你唔會再做啲咁嘅事

我唔肯定你平時係咪貼身膏藥或者報到狂
若然係的話呢段時間最好放鬆一下
然後慢慢再營造返個關係同氣氛

有啲嘢急唔嚟
感情係要慢慢凝聚
點解唔開心 佢地仲係朋友?
我相信你自己有答案
exactly...信任唔係人俾你,係自己俾自己
我唯一唔岩既地方就係第二次問你既時候
我用左一個你無得揀既方法去迫你一定要del
我自私左,我應該俾你作出選擇,佢走或者我走

死港女
咪又係無得揀
係呀
港女咪繼續玩攬炒囉
你哋成功咗導人分手
最開心都係樓主男友個Ex之嘛
SORRY 有BUG
臭西
唔撚信另一半咪分手囉
有人攞槍指住你個頭逼你拍拖?

一語道破
上面講咩你打唔過嗰條友
都唔知係咪成日仲諗住個ex打飛機
屌仲以為係假膠
原來係真係咁八婆
呢d 女見得多啦 永遠都係自己開心行先 唔顧其他人感受 其實你del 人 fb 有咩意思我想問?
如果條女要搵返你條仔 直接wtsapp 咪得lo fb 有咩用? 你條仔係fb公開你同佢既關係根本已經足夠到表達你所謂既主權 點解你仲要迫人del
你都理解到件事已經唔係del 同 唔del 既問題 而係你迫佢做左d 佢唔想做既野 個問題已經變左你個人係自私 為左自己開心唔理另一半感受 已經扣哂分
我見過有d 女 仲會講埋果d 咩佢為我做d 佢唔鍾意既野就表示佢好愛我 希望你唔好有d 咁痴線既諗法 好自為之 一條象根拉得太緊係會斷 希望你明我講咩
同埋個ex比帽佢戴就知啦 建議樓派帽丨
快撚啲逼你條仔掉哂以前啲禮物啦
佢銀包係咪條女送ga?
皮帶呢?
仲有條牛仔褲呀, 逼佢喺街即刻除咗條褲燒咗佢啦

條牛仔褲係佢ex送嘅
佢日日著就好似佢ex日日攬住佢咁呀
點樣相對唔愛呢?邊兩樣野相對緊?
男方覺得重要既野vs女方覺得重要既野?
既然大家都認為要維護既野係重要,又點比較邊個重啲?又或者係你既原則重要啲,我既原則冇咁重要,所以我顧形象係冇咁愛?你又用咩標準去衡量邊個原則重要啲?
痴撚線,自私控制狂 ,想唔想你開心,咁都問得出

佢fb有咩人關你撚事咩 同佢個fb拍拖呀
正解
隔離post有個巴打鍾意左有男朋友既女同事
d連登仔仲叫佢試下搶
換轉係女開, 一早雞雞雞 x 2046啦
根本D港女就係咁,我EX都係一樣,見到有女仔同我出去,識左十年老相識,

事前有交替落,佢都會話,你對人無野姐,唔代表人對你無野嫁

我屌你老母,我都簡左你啦,要我講幾多次你先明

又發侮氣講,你同得女仔出街,咁我都約其他男仔出街,你出幾多次我出幾多次

我話你友誼我唔會阻止你,你自由黎

又發脾氣,答咩都死
同你拍拖真係慘過食屎,老撚奉到呢
咁既po竟然討論左咁多頁⋯
其實好少事咋喎 過去左既事點解可以仲咁在意
大家溝通好就擺埋一邊算啦
而家啲人就係將social media放得太重
咩unfriend unfollow 仲要係個ex 真係有咁重要咩

利申冇追post
你ex呢種臭西唔撚比你同女性朋友出街
但佢自己一定好撚多識咗十幾廿年嘅男性朋友

"識咗咁多年要有野一早有啦"
我個ex 一樣, 我個fd 直頭係嫁埋, 人又高過我
只係連繼續2 個禮拜O既閒日都食左次飯, 又有說話
即刻扣好多好多分, 冇耐之後飛埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞