我迫左男朋友delete佢EX既facebook,出事囉

1001 回覆
285 Like 2415 Dislike
臭閪港女
遲早會約炮 男人好少會拒絕❌
Ex贏咗lu
淨係呢個post 都好多人唔同睇法
有人覺得 delete 唔代表d 咩
有人覺得delete 先係尊重

同樣道理
你另一半都係
所以順其自然啦...反正時間會沖淡一切
拍耐左你都唔會care 佢以前點點點啦
諗將來啦
其實想講 如果真係過得自己過得人
我自己係分得好清EX係咩位置
所以我認為自己有資格要求人做同樣既野
而佢都絕對可以對我做相同既事
我同佢既分歧就係呢度
佢覺得我分得清唔代表佢都要咁
佢未必有留戀 但佢會想知對方近況
而我就唔會關心 因為自己都拍緊拖啦

但而家學識個道理係
我做到既事 人地唔一定做到
當然就算做到都可以唔做
反正一切都要尊重人意願咁囉
尊重一回事 自己接唔接受又另一回事啦
我知我係太自私 SORRY
你愈係唔比佢搵佢反彈力就愈大
我話嘅
笑撚死我
無啦啦又掛個悲劇女主角光環比自己
你地班港女真係笑撚死人
擺明想留後路啦咁唔捨得del
通常啲無信心嘅人先會驚另一半同個ex返撻 你係好嘅使咩驚男朋友走
咁其實你係講緊「我要點佢都應該要就我」

而家既問題係任何人都唔應該迫另一個做一樣野
一陣你搞到佢諗起「唉個ex起碼唔會迫我,一齊舒舒服服,我點解要咁辛苦」就好笑
你認為你認為
你問題咪就係一路將自己嗰套笠落你條仔度囉
明未呀
你條仔接受到玩3P獨龍鑽係咪又絕對有資格要求你咁做呀?
咪話而家學識唔係咁囉
派帽都唔del你條仔都好留戀下喎
唔可以將你既價值觀套落所有人到
事實就係好多人都認為就咁放喺到同尊唔尊重無關,而呢個del fb呢個action更加冇實質意義,個男係留戀唔會因為del咗而改變
男 on9 留嚟把撚咩
係囉 樓主男朋友呢下好野
其實想講 如果真係過得自己過得人
我自己係分得好清EX係咩位置
所以我認為自己有資格要求人做同樣既野
而佢都絕對可以對我做相同既事
我同佢既分歧就係呢度
佢覺得我分得清唔代表佢都要咁
佢未必有留戀 但佢會想知對方近況
而我就唔會關心 因為自己都拍緊拖啦

但而家學識個道理係
我做到既事 人地唔一定做到
當然就算做到都可以唔做
反正一切都要尊重人意願咁囉
尊重一回事 自己接唔接受又另一回事啦
我知我係太自私 SORRY

發咩悔氣啫妳
十隻手指都有長短啦, 佢有j企喺度痾尿
咁係咪佢都可以要求妳以後企喺度痾?
一句接受唔到就要人就曬妳圍住妳黎轉
其實妳明唔明拍拖係要學識尊重同遷就呀公主
但係你而家都只係諗「自己想要既野」,而冇諗過呢樣野係唔係合理
幾多歲
add/del fd咁撚少既事可以打咁撚多字, 咁多內心交戰
幼稚
但樓主話佢ex仲打啲想挽留佢男友嘅野喎 真係唔會諗起咩
可以whatsapp, ig

港女真係麻L煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞