我迫左男朋友delete佢EX既facebook,出事囉

1001 回覆
285 Like 2415 Dislike
佢講得啱喎,冇啦啦del人,個ex搵佢問又係煩。公開關係然後再del ex又好似窮追猛打咁小家,你最多話你男友要面,而唔係愛唔愛既問題
睇到D人跪又拜又捐錢
小學生都捐想問佢幾歲俾人洗腦
我發覺耶撚都係冇朋友既一族人
以後聚一齊變成所謂既信徒
樓主男朋友係del咗
但佢拒絕咗樓主幾次先肯del
事後仲要唔知因為del咗ex定因為比樓主咁逼而唔開心
顧形象有乜問題?你女友要你當街跪佢你又ok?
就咁睇呢段 我唔明點解咁多人負評你
俾我都會咁做 成日打d野黎勾下佢咁算點?

而你男人又咁憐憫ex 話咩插佢一刀 仲take care佢
我覺得你今日狠心d係岩
忍一時激鳩親自己
退一步益撚埋人地 俾我都全面封殺佢
食屎係用你個邏輯姐,我就冇食開,所以咪唔認同你
同埋話你唔信我乜乜柒柒

真心既
你唔care既 一早del鬼左佢啦
留返係到把撚咩

願意為左條舊菜而影響同自己女朋友既關係

明眼人都知咩事啦
睇你仲玩fb同要fb公開戀情就知咩事啦

幾歲呀?
我都試過同樣情況
日嘈夜嘈好煩
所以同另一半一齊delete facebook最實際
之後真係無嘈過
即係無止境咁要人一步到位咁做到自己既要求,咁等同單方面既遷就
周埋上面d人攪錯晒重點 係樓豬男友有入面係咪有ex 而樓豬只係水泡 如果prove到男友心入面只有佢一個 佢就會上㴝叫春
你錯誤比擬緊一啲完全唔同嘅情景
簡單嚟講就係打橫嚟

好似我同老母講掉咁啲唔著嘅舊衫
佢就會話"掉啦掉啦掉埋我啦"

所以我好明點解當你再度要求男友del contact時佢會講都費事再講谷氣地直接del咗就算
因為講嚟都蝕氣
所有唔DEL既理由都係同EX有關
咁你自己都心知肚明啦
咁你要諗下係咪真係咁愛佢
del個對象係ex,同佢有關有乜問題?我都好怕封咗ex佢會打黎同踩上門搵我
不如你收咗佢皮先啦
唔重視你感受
做完又要警告又盛咁
點解你既立場可以咁噁心
同一邏輯,你唔食你女人啲屎尿冇問題,但你唔好話自己夠愛對方囉。

你可以做雞,但你做雞就大大方方做雞,唔好做完雞又要拎貞節牌坊話自己係節婦。
我知我呢個行為同表現係未成熟
我都想大方 但我而家做唔到呀嘛
我亦都知漁人得利個道理 我真係好蠢

至於你地話「公開左關係就已經好夠」
呢樣野就好似
你女朋友話想你陪佢多啲
你就叫佢咁得閒搵啲野做下,充實自己既時間
出黎既結果可能係一樣
但根本呢樣唔係個女仔想要既野,係無用架
拍過幾次拖嘅男人,點都會有一個唔再係女朋友,但係又好重要嘅女人係心入面。

個男人雖然唔係想翻撻,亦都知道兩個人再無可能係埋一齊,但就係對呢一段感情同呢一個人有一種特別嘅感覺。

可能有時候生活不如意、有時候同你嗌咗交,只要當佢拎返當日嗰段回憶出黎回味下,就好似食咗粒好甜嘅糖,個心得到慰藉。

身為男人,我想同你講千祈唔好挑戰呢種前度嘅地位,因為 你 打 唔 過

即係嗌完交,要搵另一個女仔做心靈雞湯
比我一定接受唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞