我迫左男朋友delete佢EX既facebook,出事囉

1001 回覆
285 Like 2415 Dislike
咁咪即係唔信任囉
唔信就講咩都假
你到底明唔明「刪除」呢個行為已經係唔關事變成關事
本身一樣野已經係靜止既關係
你要佢男友主動去觸碰 令佢男友同佢EX再次扯上關係
明唔明?
過幾日應該佢都唔缺你呢個朋友
到時睇返嗰段文字啦
del ex算係對現任一種尊重。。
個ex仲要鍾意自己男朋友喎
加上都咁少用Facebook
咪當比安全感女朋友
而家del一del
ex:「咦, 我見妳unfriend左我喔, 係咪女朋友唔鍾意呀」「呢排點呀」
囉你老母
唔好聽啲連燈仔吹
其他女人受傷關你男朋友閪事
女朋友 vs ex
佢第一次唔del其實 佢ex佔既內心地位大過你
有時男仔唔做某啲野實有佢原因嘅
你咁樣做咪小家左
明明你就贏緊
係生活得太幸福, 只需要煩惱呢D野 ?
定真係心智年齡愈來愈低
佢哋一齊左唔係好耐 何來信任 信任唔係得把口話 我信你啦 咁樣,信任係要建立㗎
本人唔覺得係一回事咪係囉
但而家本人就係唔想呀嘛
如果你係巴打
呢度大把人支持你逼條女del個ex仲會話條女臭雞係咪想返撻ex
不過你係女人

雖然我覺得你反應係誇張左
咪就係 根本大家互相唔觸碰就最好
D女仔係都要男友delete, delete呢個行為就已經係叫男友主動去觸碰EX
呢啲價值觀問題
拗十世都講唔清架喎 又無對錯
凡事都有兩面架啦
咁岩大家係對立都無計
點解要DEL VS 點解唔DEL
根本各有理據 唔係咩?
fb 是撚但啦,反正世間上仲有千萬樣嘢可以秘密地 keep contact,但以你嘅知識水平永遠都唔會知
都話唔係靜止囉 佢前度仲有post野 一隻手拍唔響 唔通佢ex知道佢有新女朋友仲瘋狂黐住佢咩 好難唔令人聯想到佢男朋友同前度私底下有接觸 咁delete咗咪一了百了囉 一個掣姐 洗死咩 咁咪唔關事再變關事再變唔關事囉
拍拖已經俾你管成咁
結婚之後咪女仔Fd都唔可以有
控制狂
佢有建立喎,咪公開咗關係囉
但建立信任唔係無止境既要求,公開完又del,,del完又唔黑得面,咁反而破壞咗男方對佢既信任囉
摑7條女啦
你男朋友又係 唔抵幫
好多人錯重點
男友同ex係fb frd係另一回事
而家重點係樓主逼男友做唔鍾意嘅事
死罪嚟
咁係個前度八婆姐
喂大佬 人哋叫春都唔得
而家係邊個得閒冇嘢做㩒入去一個唔係自己朋友嘅fb度睇先
管哂對上八代好唔好
價值觀唔同冇問題
但迫你男友用你套價值觀就有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞