我迫左男朋友delete佢EX既facebook,出事囉

1001 回覆
285 Like 2415 Dislike
睇樓主講好似冇做翻朋友喎
如果只係陌生人,點解唔del呢?(詳細原因講過)
如果做翻朋友但樓主又死都要佢男友2揀1
其實就唔係港女格既
講真都有好多人接受唔到現任同ex係朋友啦,不論男女
大家價值觀唔同姐
接受到咪一齊唔得咪分手 好簡單
唔好下下鬧人啦
其實有無得睇下人地喺fb post咗啲咩
分撚埋手啦一陣
俾人派帽仲要驚del左佢facebook會牽動佢情緒
ex情緒仲緊要過現任感受
樓主男友好波
中庸之道啊,明顯你錯啦
你自己FB有幾多人,係呢無咩點講過野呢?

點解你又唔DEL左佢,因為懶,無所謂,或者FB多個朋友好睇D

但依家係樓主強迫佢DEL,唔係就走咁

同你講咁一DEL,佢EX問佢男友,佢男友同佢EX呻,咪仲易出事
其實都冇話佢男友想同ex做朋友
只係佢ex主動暗示
男既唔理佢,又留佢喺到
我就咁睇只會覺得係個男想處理得唔係咁難睇
其實個個係你男朋友既fb,你男朋友既朋友圈。
關你咩事呢
你個角色知識下已經好夠,你確實無呢個權干預
之後又用 想唔想我開心? 去逼佢做你明知佢唔想做既
樓主都幾自私。。
你唔好迫我睇啦
狗改不了吃屎
我諗你男朋友已經明白到你係一個咩人
為左自己好過就傷害身邊所有人
除左自己
傻仔
所以你覺得我無受傷
佢del咗你咪又係心思思會睇
仆街 我條女真係迫我掉我EX D禮物
我彩佢都傻

仲有無多啲
你有,不過係自殘嗰種
突登搵啲野整傷自己
為左個ex破壞你地感情
你輸哂啦
娶老婆,最緊要老婆大方得體,樣樣都介意既女人早飛早著啦,

我EX又話想識我D朋友,見完又話唔想識,同佢地出去又話我唔帶埋佢

我頭都爆,想點呀?連我D朋友名都記唔到,我點帶你出去呀?

好啦,叫埋你同事一齊食飯又話無考慮佢收工時間去唔去到,

大佬呀,我咪問左你得唔得,有冇得早放先BOOK台,搞到我班朋友幾老監,食完飯,飛撚左了
既然你講到 del唔del都無分別
點解唔可以為左樓主開心而del先?

我見上面啲人話樓主自私 唔成熟 細路仔點點點
但面對啲咁既事唔開心係人之常情
我唔信男人知女朋友個ex中意自己女朋友會無動於衷
咪鑽牛角尖啦
Win win 嘅方法點會無
差在兩位點磨合啫
咁當然一隻手掌拍唔響
但至少做好左自己先啦

佢ex一日未到騷擾佢
一日妳都唔應該動情動手
呢個係你地愛情嘅磨煉
未到需要動手嘅一刻就唔好動手
因為係妳自己情緒作崇
呢啲男人正仆街
你條仔想隨時翻焯啫,無事既
點解大家都話樓主咁做令到佢男友唔開心/在意?
我反而想知,點解keep住ex嘅fb會令佢男友開心/唔嬲?
係咪表示個ex喺佢男友心目中仲有地位呢?如果真係乜都唔係,點會有唔開心嘅情緖,del一del有乜所謂。
樓主個心一定有條刺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞