我迫左男朋友delete佢EX既facebook,出事囉

1001 回覆
285 Like 2415 Dislike
但明知道個ex中意佢
都照比佢留係自己男朋友身邊?

WTF? 原來D女人係咁諗野 留個FB = EX係男友身邊
原本你男朋友可能已經真係無野
咁比你撩兩撩反而仲回憶返同ex 既野
帽完都對個女仔有所牽掛 佢一定同佢真心愛過 你就將佢推多兩下比人
如果你認為呢啲係你既核心價值觀,你可以揀唔讓步,你讓得步就證明唔係你核心價值觀,但一啲你唔認為係核心既價值觀,唔代表人哋都同你一樣覺得唔係。再者del fb呢件事你男友都讓咗兩次步,一次係公開關係,一次係del,雖然黑面但都照做,問題係你仍然都唔滿足
我支持樓主
唔明點解可以keep住ex既contact
一係你男友冇愛過
一係你男友仲有留戀
如果話都唔會再有交集,冇必要
咁其實都唔會再有交集,點解要留fb係到?
話覺得hurt到人
其實都唔會再有交集理得佢,仲點係當初係條女派帽點解要為佢著想?
我覺得係你男友有留戀囉
調轉黎講
如果佢冇留戀而又愛你緊張你
自然會del左個ex fb
有佢fb同喺佢男友身邊差好遠喎
唔通del咗就會斷絕到佢哋聯絡?
呢個行動本身就冇意義
其實我幾年前同男朋友啱啱一齊嗰時
我都有咁做過
男朋友見我咁耿耿於懷
就毫不猶豫咁unfriend咗ex
到今日我share呢個post再問返佢
佢都係堅持當初嘅答案
同我講佢無唔開心、無介意我有咁嘅要求
而我都今時今日追post
回想返當初要佢unfriend ex facebook
都重係覺得自己無錯
因為問心我真係好介意
無辦法扮大方

你男朋友介意到咁
其實可能真係無想像中咁愛你
又或者佢係愛你,但更加愛ex
分咗手都重咁重視ex嘅感受
你喺佢眼裏面真係唔算得啲乜嘢
重點
如果撩兩撩就番去咁條仔都唔值得要
咁不如直接分手由佢地係番埋一齊
都係嗰句,呢啲係你自己既價值觀,唔代表人哋男友都要跟你個mindset行
係連登叫春只會比人屌 屌你果d仲可能係毛都未出齊嘅青頭
但係而家你地兩個都輸喎
你地成日話 係你既就係你既
若然真係屬於我 就算我做左呢啲野 最後都會係我啦
咁又講唔講得過去

根本佢del完但我都無開心感覺既嗰一刻我就知自己錯左
但已經覆水難收啦知道嘛 咁仲可以點姐 你地又答我唔到
價值觀唔夾咪分手囉
我唔係唔滿足,我好感激佢為我做既野
我係問緊,我知道自己唔岩喇,
但已經做左,咁而家可以點做先唔惡化?
post都無追就咪留言啦
ex成日搞埋啲小動作喺度叫春搏復合呀
喺女人都睇呢種ex唔順眼㗎啦
每個人對過去嘅價值觀都唔同
你拎自己同人地比較有咩意思?
原來唔del ex Facebook 就 = 唔愛現任?係咁樣計?

講真而家Facebook都冇人用啦,仲咁介懷,個男仔心入面都覺得唔好受
冇所謂啦,你都好快會成為佢EX
下手又可以大條道理叫佢DEL左你FB
(之前都係咁啦,而家唔係唔DEL啊?)
你唔好再搞呢件事等佢淡就係最好既做法
有時唔係唔做就等於唔愛 唔好咁害人啦
或者係唔想比人管 逼佢做到咁絕
同佢性格有衝突
你個視線放落ex
佢既視線放係成件事
不過唔係當事人都唔好評論咁多
邊到睇到得女人要安全感 依家咪就係講梗樓主做錯咗 但如果當初兩個都肯為對方諗多少少 最後都唔會行到咁極端嘅一步
樓豬係嗰啲
人地做又錯 唔做又錯既女人
乜都你講曬 要你贏曬
好撚柒煩
西方國家既女人真係好少會咁
屌我都想知呀,係咪真係咁睇得開
樓主唔鍾意嘅係男朋友重咁緊張個ex
緊張個ex種多過佢
咁真係無問題咩?
個分別係,係你既可以因為一啲事件而變成唔係你,但唔係你既點做都唔會係你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞