我迫左男朋友delete佢EX既facebook,出事囉

1001 回覆
285 Like 2415 Dislike
兩個人總會有啲諗法唔同,問題係冇人鍾意會鍾意比人逼
你唔學下成熟少少,就算換個下個肯del既人又點?一樣會喺其他地方因為你迫人就你、發脾氣而出事

仲有果啲乜野「我都係緊張佢先會咁」「佢愛我就應該顧我感受」
其實十個衰野蠻比人飛既港女同大男人都係咁講
永遠都覺得自己既感受、「愛」係大於一切,做乜都講得過去
屌 我條女都係咁 迫我delete D比較熟既女仔朋友friend
真係好撚on9
好同情你,但用威迫此終服唔到人心
你地兩個都開始有心走落去,但好唔自然
你欠既係自信
成番說話掉轉同樓主講其實一樣得
殺撚左佢條仔
你對你男朋友咁無信心就檢討下自己
你明唔明一DEL左佢,就會黎搵你做咩DEL左我,唔通我地真係無可能,又煩幾日,比樓主呢D港女見到,又嘈幾日,成個星期唔洗訓

十足我EX咁,又要睇我D野,又要唔高興,問呢個邊個呢個邊個,
無野點解影相影咁埋?
大佬十年前,果陣都未識你啦

之後問D低D問題,我同你呢個朋友嘈交,即使我唔岩

你會唔會幫我?

答錯,恭喜你,又嬲幾日,

我同EX拍左一年,一個月前頂唔順了,飛左,即刻晚晚一覺訓天光,

成年未試試過訓醒係無野擔心

屌你老母
我鐘意得你,同你一齊,簡得你,仲點會有第2個係心,

講你又唔明,明你又要問呢樣問果樣

男人係咁簡單嫁啦

好似你班港女咁,叫你唔好黎搵我,你真係唔黎搵我?
咪On9啦
有心留一線使乜靠FB
唔通del左,佢就唔會掛住ex咩
只不過係放深d姐
你不單止無解決問題,仲破壞左形象,感情,再埋多個大地雷俾將來既自己踩
已經唔係對與錯既範疇,而係醒與蠢既問題。
而你絕不醒
發現我同巴打好身同感受,我就黎比女朋友逼癲
今日del fb,聽日改手機號碼,後日要你搬屋,咁ex先會搵唔到
即係你既感受比唔上佢ex 既感受
I know that feel bro
咁我問你啦
你會唔會將啲無用/已經唔要嘅野繼續擺喺你屋企?
有時只係唔想做到咁絕,唔單止係對ex,而係對任何人都一樣
會,大把
屌好撚認同 日日係到估估下佢諗乜,做錯又嬲幾日,當我耶穌咩乜都知呀
講真如果個case真係男女調轉 個局面仲會唔會係咁
簡單d,你自私,要個無拍過拖既另一半,佔有慾強。

放手啦
係「當另一半想你咁做嘅時候仲要留就=重有意思」
而且del完又真係sad晒唔係仲要否認呀?
你衰在對自己同對你哋之間嘅感情太冇自信。
其實佢哋都已經係過去式,每個人都有唔同嘅方式處理自己嘅前度,冇得迫,你咁迫你男朋友,只會令佢反感,就好似宜家咁,覺得佢前度好慘,覺得你專橫,所以企喺前度果邊去反你。
情侶間好多野都冇話可以100%肯定佢唔會做,都只係講個信字。你同佢好好傾下啦,態度唔好咁強硬,一人退一步,你唔好好補救你哋就玩完
都幾有趣
猜度人的時候就無限的可能性都考慮
說服人支持自己就一切可能性都係個別情況
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞