我迫左男朋友delete佢EX既facebook,出事囉

1001 回覆
285 Like 2415 Dislike
屌,死港女
如你所願負皮左了
完全唔覺得自己有錯
迫鳩自己條仔做D濕鳩選擇
你條仔就算對EX無興趣都唔代表你有權迫佢unfriend
因為我條女同樓主好撚似 所以我講到好勞氣
你嘅心理都幾複雜
要全世界去就你對嗎?
我女友同佢ex講生日快樂
我知道之後唔多開心都係同佢講一聲就算
佢要繼續咁做我都無辦法 逼佢盞大家更唔開心
冇得勞氣咁多...
有咩不滿咪要試下溝通,拎出黎傾下
分手啦你男朋友根本仲掛住個ex
你係替代品黎咋
其實係架
如果佢堅持呢啲係佢既原則
例如應該有相熟既異性朋友
應該有自由時間
唔同你可以改到佢mindset?
得接受同唔接受
但永遠唔會可以用安全感黎強逼人地改變
但你男友有冇咁做?
懶人包
因為我唔開心,所以你要del ex Facebook.
你唔Del? 咁你點令我開心丫?
無聊
唔洗驚 你女泡黎姐 遲早分手架啦
Add就睇路,唔Add就重係關心Ex
玩撚晒
完全同意
先唔講樓主男朋友係咪真係想keep contact所以先唔肯del
佢同ex一路都冇unfriend對方
佢同你公開完就del人fd 係人都知佢比你食住而且小家啦
咩面都冇哂 點開心
咪睇你好得幾耐
男人最憎你呢d 女
Account 一個only

IG, Twitter, Line, Whatsapp 你delete 得幾多 ?????????

幾個鐘無聯絡就已經犯下天條
娶你返嚟仲衰過娶多個老母
文章主旨: 話比大家知自己迫鳩男朋友,然後擺岀一副「我係垃圾架啦咁點丫」既姿態,等到有人認同自己就瞬間自信滿滿。

dat logic
依種男人真係做唔到大事 (男人角度)

因為依種男人可以為女人得罪全世界其他人
之前我同朋友出去食飯
我同3個男仔食 係識左十年既同學
佢一句唔鍾意 我就以後有其他女出席先去
唔會再1女3男咁食 咁又算乜
我無因為咁樣而唔開心 我覺得好小事
咁而家係咪想話係我自己ON9應承姐?
你咁諗 當自己悲劇女主角咁 對你地兩個都無好處
我又唔明上面啲人點諗
佢男朋友唔同ex斷絕聯絡 無問題

但明知道個ex中意佢
都照比佢留係自己男朋友身邊?

迫男朋友del呢個行為係有啲野蠻
但我想知樓上屌樓豬個班人 係咪真係咁睇得開?
俾人派帽仲要留回憶
樓上所有話你唔得大方既
都一定係無親身經歷過d咁既事

佢care個ex多過care你呀
醒下啦分手啦
好驚樓主忽然對自己冇信心,驚男朋友仲聯絡個EX,delete埋人地個EX
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞