我迫左男朋友delete佢EX既facebook,出事囉

1001 回覆
285 Like 2415 Dislike
點睇男朋友肯del唔肯公開
唔想俾人知佢拍拖
姐係原來我做咗我唔想做緊野
連唔開心嘅權利都無?
痴咗線呀?情緒都要你管埋?
樓主無問題,del左你又安心 你男朋友又可以澄清自己,咁點解唔del?
如果一個識做好自己 又對自己同段關係有啲自信既人
以上既野 根本唔洗放在眼內
你真係咁好既話
身邊個個又走得去邊
一切都係因為你自卑又妒忌
強行做啲野證明你地關係穩固
前幾年我都會同意你
成熟左果然覺得真係好小事
睇到以前既自己 原來係咁肉酸
唔係唔俾佢唔開心
你地自己估既野唔好曲解我
我琴晚都同佢傾
有無WIN WIN既方法 係無既
一定係是但一個唔開心
但而家更壞既情況係
連佢EX都唔開心埋 3個唔開心
倒不如我一開始自己受晒佢
至少佢兩個可以開心
大把理由唔做 咁男友肯去做啲咩
男友甚至覺得公開關係 都會hurt到EX
有千種萬樣藉口拒絕現任 原因就係怕hurt到EX
當然就係佢可能仲留戀
假如係佢仲留戀EX 樓主會有咩感受
btw原來以不變應萬變係最好嘅辦法
我自己既情況,就真係怕完全封鎖ex會踩上門
我女朋友都唔care,有時講ex啲野重會好有興趣咁聽
你又岩 講真 你迫我block晒我EX又點? 我有時同個FD出去我都借佢手機黎睇我EX IG
根本要迫根本冇可能
佢既然無同前度聯絡, 留返嘅唯一理由咪因為可以得閒睇吓前度個 Facebook 囉, 佢係比人派帽比人飛嗰個, 可能根本重念念不忘, 樓主強迫佢 Delete 當然唔開心喇.
其實你係同你男朋友拍拖定係同佢班facebook朋友拍拖
垃圾港女
最撚怕人強迫人做野
剩係識講自己想點唔想點
佢要呃你要偷食既
點del點監都會嫁啦
為左自己既私慾妒忌
就加個大一大既藉口
「我愛佢我緊佢」「佢無野就唔怕啦」
為自私辯護,真係屌你老母
所以成長真係好重要
我淨係知你煩撚過閪
我係你條仔就飛撚左你
唔經歷返啲野 唔俾人屌下 點會成長到
我只係經歷緊姐 無野既
真心擺明身有屎
之前我個ex都一直冇del個ex fb, 原因係大家係同事唔想面左左
睇fb見到gathering佢兩個坐埋一齊
我問點解 佢話咁岩姐
然後 屌 綠帽慘執囉
其實我都明你,明明都有女朋友係身邊,點解要咁在乎前度呢啲細位
但你做到果一步去迫佢,只會令佢返感
你本應就同佢傾計時,傾開其實佢咁做,你唔開心,令你冇安全感etc
仆街
真係愛你 尊重你既
係你第一次唔開心既時候已經會顧及你感受會del ex啦
依啲仔 飛得啦
又可能,又假如
因為自己既可能假如就要人就哂自己
咁如果男方同ex真係冇愛情而純粹待人接物既原則而唔del,又邊個體諒男方?重有喎,男方已經行動咗公開關係,但樓主唔滿足咋喎
樓主你自己小心d啦,如果你真心想同而家個男朋友行落去就唔好搞咁多嘢,佢識你之前佢既人生係與你無關,難聽d講句,關你撚事咩。
我老婆都同你差唔多,鬧架既時候竟然會拎我10幾年前追過既女仔黎講,話我仲愛佢,叫我去搵返佢,但個女仔我係拍拖既時候已經介紹過佢識,人地都黎參加婚禮,其實我都揀佐你同你結婚,你已經係贏家,你諗咁多無謂嘢做乜,結果因為哩件事吵到離婚。完
樓主你自己諗下啦
認真 冇做錯
你條仔都on99
載帽仲掛住
真係唔好做男人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞