我迫左男朋友delete佢EX既facebook,出事囉

1001 回覆
285 Like 2415 Dislike
恭喜!你成功表現出你既幼稚 唔成熟 同咄咄逼人既一面俾你男朋友睇 等佢可以重新考慮清楚係咪繼續同你一齊
del完又點 有心搵返佢實有方法
依家仲要搞到同你男朋友之間好似有條刺咁
你bf戴帽都唔del真心理解唔到,不過唔重要
要搵嘅fb del咗都有辦法搵㗎啦
日日放閃閃條女仲好啦,你同你bf首先都會開心先放到閃
你男友分明想留一線啦, 第日仲有機會執返兩劑!
呀妹,睇男人要換個角度
佢唔會比較邊個重要啲
佢可能覺得點解我唔可以要晒
同個ex無乜關係
佢純粹真係唔多妥你

唔知係一直都係咁定突然火山爆發
總之嗰刻佢係好討厭你
講咗幾十版個重點唔係條仔有無留戀Ex
係班港女感覺唔良好條仔就應該要聽命令去做
篤眼篤鼻都係罪,敢問你是誰?
講極都唔撚明
我要強調佢表達自己不滿係可以,但用想唔想自己唔開心要人做完一大堆野,之後再覺得條仔唔夠真心,所以結果都唔開心。咁樣唔係無鳩謂係咩?
支持樓主既人都將付出當做理所當然
認為正常理所當然要del,所以佢就要del
認為正常理所當然del係冇成本,就認為人哋都要覺得係冇成本
冇代入過人哋角度
將人哋嘅付出當係奉旨,係理所當然
個男仔唔激氣就假
留名
嘩屌你唔好再講,聽到都有啲想喊
爭氣啦呀妹!搵過個珍惜你嘅人啦
唔妥我點解又要搵返我
我唔係玩具嚟架 我都有感覺架
我覺得咁樣都無咩所謂
係用自己既心情黎水鳩個男仔做完件小家野之後,原來係玩鳩佢,無論做咩都係唔鳩開心

作為男人,我最介意呢啲神經刀
點解佢又要同ex散之後搵返我
佢根本就係情緒虐待你
特登做野令你唔開心
應該屌柒佢叫佢改
佢唔改你就自己好好決定去留喇
就手
一個成熟既男人唔係更應該體諒自己女人既心情?

樓主因為佢個ex咁唔開心 做人條仔係咪del個fd都咁難先
你呢啲叫單方面付出,一味將遷就既責任推落男方到
因為你會要返佢囉
要點屌柒佢
我份人唔係好識嘈交
屌樓主既人係咪無拍過拖,點解可以講到咁理智。拍拖係講情感。你驚unfriend 佢會令佢唔開心,咁take care 條女感受。你同緊條女拍拖?好老實講,除非係做返普通朋友,大家雙方感情放低。如果唔係,點解要介意unfriend 佢?
算啦,你冷淡佢,佢唔搵返你就係咁先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞