我迫左男朋友delete佢EX既facebook,出事囉

1001 回覆
285 Like 2415 Dislike
你咁撚仆街你條仔都要你
佢真係好愛你
所以唔好辜負人啦
第一段咪正正係將自己個標準硬套落人哋身上,而冇考慮到合理性
除非佢已經知道條仔本身就唔認真...所以好想捉住佢
咁邊個理個男仔想要咩野
拍拖係講相處, 唔係講以邊個為先囉
遲早迫走條仔
我都覺得佢會同我分手
呢d遊戲老化左好耐
以前我個年代都係頂多玩到中4,5
而家大把廿鳩幾歲人仲日日為左呢d野黎嘈
乜真係就咁放係到咩 樓主話佢ex仲打啲想挽留佢男友嘅野喎 好明顯騷擾到樓主 咁都唔del?
就黎可以做文藝大悲劇女主角喇
咁係佢EX既事 關佢男友咩事?
佢男友既EX做乜都要比你管?
其實我同佢EX係FB上面唔係朋友
我要自己手動入去睇先睇到
男朋友只係叫我唔好睇 唔好諗
佢男友既態度,唔係佢ex態度喎
就算delete咗,佢ex 一樣可以用其他方法搵佢, 咁又有乜嘢意義? 最重要係樓主信唔信佢男友, 而唔係用盡一切方法封鎖佢同ex既聯絡渠道
所以我就係咁犯賤囉
又要睇 又要唔鍾意 仲要迫自己條仔做野
淨係識搞屎棍
咩年代 仲有take fb so serious
所以咪話你地D女人賤囉
唔開心又要睇 睇完又要唔抵得
又要迫男友做D唔鐘意做既野
咁刪除咗咪大家都唔關事 何樂而不為
垃圾港女 屌你自撚私
你睇唔睇係你嘅事 但係你男朋友都會睇到 所以你只會唔開心咋嘛
你同我女朋友講既野係一模一樣,佢話自己乜contact都唔留,ex送比佢既野當垃圾掉哂,連同其他人既合照都del哂,所以佢叫我咁做。其實每個人處理方法唔同,有無諗過ex只不過係人生既一部分,你點可能要求人地delete左人生既一部分,又或者你覺得delete左呢d表面既野就等於delete埋佢d記憶咩。佢今日揀左你,愛嗰個都係你。 仲喺度糾纏ex既話,你地關係只會愈來愈差。
佢男朋友嘅態度咪就係想留一線機會俾ex囉
其實你都講到咁
大條道理畀自己去錯
仲有乜嘢好討論

要偷食嘅 唔使加fb都食到
唔偷食嘅 住隔嚟房都唔會掂

唔好要一個男人做嘅咁小家嘅嘢
當佢行事處世舉手投足都係咁小家嘅時候
行出去只會令你覺得羞家

另一方面你亦都話咗畀你男朋友知你對佢嘅極度不信任同無比嘅控制慾 好自為之 望就望你哋千祈唔好分手
嘩 未結婚都已經咁樣
結左婚咪仲死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞