[耳機撚]召集大耳牛,台式耳機系統用家(2)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
知唔知咩叫公平測試 睇完再返黎
冇眼睇
電子牛不嬲都平過線電架啦,而家唔係講緊有限金錢內邊個好啲而係邊種技術可以喺amp 到達至最佳音質

我問你車快定飛機快你同我講用兩皮野分別買架車同飛機返黎比,買紙飛機咩
睇tech news 見過話用AI P 走圖嘅水印

估唔到咁快應用喺兒登上
咩app 咁犀利,教下小弟
咁知唔知點解我要求用同等價錢先
你都識講同一output power之下電子牛成本係低啲啦
咁我可唔可以用平咗嗰啲成本做啲嘢令到隻電子牛無論聲同數據上嘅性能都同線電同級,甚至更好?

不過你都係先入為主覺得電子牛喺音響無論點都差過線電㗎啦,再同你講落去都多撚餘
講多都哂氣 唔係想人身攻擊 但真係好撚弱智
Google 睇下咩叫公平測試
睇完 知咩黎 去做實驗對比 唔係討論唔到落去
迷信到咁
唔記得華仁定英京,試咗啱跟住買咗
一陣double check下

睇左兩個鐘都未到live 答住先
咩咁得閒,搭巴士,去偷圖,再去搞app.
仲要偷張上個post出現過既圖。
明明你咁醒目,識抹去紅圈
Sprout
買咗幾個月,同hd700夾
做咩郁d就發火。 唔係未唔係囉
你新手黎嫁嗎,唔係抱住學習既心情咩?

你真係幾醒目,save埋d咁既圖,仲要去改圖
點解唔apply係 j圖,抹走d格格,做福世人

屌,雞同鴨講

線電不嬲貴過電子牛,強調公平測試jm9? 我講緊音質你同我講cp 值? 如果我攞幾千蚊部線電黎比電子牛,電子牛有咁貴攞黎同佢比咩,全部幾百蚊咋嘛。玩開幾百蚊貨式嘅咪有可比性囉

我問幼女巴開關牛喺amp 度點樣好聲過傳統牛你就喺到左右言他,叫我自己對比,我對比左又話要公平。我一早話電子牛好聲唔係無可能,不過難度高。你話你可以令電子牛可以好聲過傳統電源咁我睇你表演啦,可能你喺jeff roland 做緊設計師呢
幾時轉返地中海,好耐無見佢
我都係同佢啱咀d 大家都有009有計傾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞