[耳機撚]召集大耳牛,台式耳機系統用家(2)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
有無人留意開chord新出部Mscaler
話咩1m taps幾咁勁,有好多review都一至好評。

而家有零星用家反應用左無分別,就比人串唔識用。
之前喺DES 試咗Dave 配Chord 部CD轉盤推Kennerton Odin,唔知點解啲聲係暖到濛 我估加咗個mscaler 應該都改善不大...
你講DSD1024?個部係ifi
mscaler係up上768kHz.

展覽d電咁差,濛都正常

mscaler食唔哂1m taps既話提升極少,non-chord dac可以唔洗理部野。

目前睇黎mscaler只係部ddc,仲用賣成三皮幾野
Sample rate converter咋
冇,一樣咁多撚餘
無咩呀,遇著d屎忽鬼比我屌下幾舒泰喎。
有自專既比人屈到上面,噪都正常,無自專既,咪比人兜口兜面屌番轉頭淨係識嬉皮笑臉囉。
咁我平時份人又好和氣既,前面有人太chur我都會做下和事佬。
咁又老老實實,上面兩位,吹個水唔洗去到人身攻擊嘅
呢度咁多隻眼邊個有理邊個無理大家有眼睇
粗口橫飛,當呢度吹水台咩
自說自話自己世界,幼稚園咀炮?
Aeon咩聲呀我等到好㷫。
識唔識字架?
class D 玩具
上司命令下屬做嘢咩
你幅圖唔係地中海風情巴架咩
條友short既,呢頭寸人唔識形容,嗰頭大番佢就帶你遊花園。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞