[耳機撚]召集大耳牛,台式耳機系統用家(2)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
你偷佢圖定佢偷你圖定係分身帳

[耳機撚]召集大耳牛,台式耳機系統用家
https://lih.kg/fqEhFhX
幅圖隻隻耳機都系屬於你?
重中之重?斷晒片咁你真傻定扮。。。
到底知唔知我前面出過咩post?查實你係咪求祈執人個post出黎踩下抬自己?
新手就話姐,玩到咁高級仲入黎搗亂
屌真係傻既。

地中海風情巴偷圖 唔似喎
你不如上張耳機全家福圖連ID嚟望望
音響區呢種高人見得少咩。
你收手啦好嘛
講起又講 你同打手巴凌晨一齊出po 爭做樓主真係肉酸
打手巴至少有 #1 落返 原po 條link ,你呢?
唔明你咩思意?
係咪想睇我post講重中之重?

唔識cap圖,13頁:
Aeon 玩過10日,覺得真係過譽,聲底老正到近乎老坑,好悶下,唔怪得教主會選佢來退休用。。。
可能好多人會鍾意呢類中正聲但快歌同交響真係要試過啱先好買。
無爭過喎,而且從來無開post習慣,只係我想答打手前41某個post,咁見完左咪開個新既答佢囉,就係咁。係咪唸多左?
你第一日上科林?唔識分post同reply
同埋你用埋啲定義不清嘅「形容詞」嚟描述隻牛啲聲
人哋話你啲用字你就jer住叫人用自己文字review同一隻牛
我真係唔撚明有乜意義
係咪人哋都淨係得「老嘢聲」呢個字形容佢你先開針?
吓?
你話你有,然後又用人哋幅圖?
屌好亂呀
嗱本來就唔再理你。
屌9你唔係話你問咩老坑聲,而係一黎就大支野教仔咁,又聽多d又學下多d形容詞唔好睇幾篇野就當聽左。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞