【嘈交就要自貼身材】健身資訊討論區6

1001 回覆
13 Like 3 Dislike

前排睇住個排骨cable fly 30lbs 第一下都拉唔到谷到紅都面哂左扭右扭咁 做到唔知似press定fly 過左兩日又見佢繼續又係咁 但佢個樣又好firm好堅定咁 都唔知走唔走去指點下好

我會周圍係到「教」人
唔問又睇唔過眼 問完睇佢點講
可能人地都有自己果套
唔溝通點交流

都係 但佢好明顯係唔夠力又唔啱form但怕比人笑咁追重

睇佢個樣蠢定串 串就話之佢死

排骨但串 成日忍唔住望佢佢就眼超超好似覺得我想串佢咁

利申 排骨過怕比人笑而想追重過 但以前真係細力到追都追唔到重
以前Db press由10lbs working set開始做 做左兩個月都未上到20lbs 細力到一上20就推得兩三下就收皮 廢到追重扮下野追唔到

其實人係咁矛盾架啦
人地做得輕又有人笑佢廢
但可能人地做得輕但練得比你好
Case by case 啦
做自己咪算

記得排骨新手時拎個20/25磅啞鈴黎飛膊,俾個大隻肥仔眼超超,飛左幾個月無乜進展先開始死死氣拎個5磅啞鈴玩慢飛

我會周圍係到「教」人
唔問又睇唔過眼 問完睇佢點講
可能人地都有自己果套
唔溝通點交流

都係 但佢好明顯係唔夠力又唔啱form但怕比人笑咁追重

睇佢個樣蠢定串 串就話之佢死

排骨但串 成日忍唔住望佢佢就眼超超好似覺得我想串佢咁

利申 排骨過怕比人笑而想追重過 但以前真係細力到追都追唔到重
以前Db press由10lbs working set開始做 做左兩個月都未上到20lbs 細力到一上20就推得兩三下就收皮 廢到追重扮下野追唔到

其實人係咁矛盾架啦
人地做得輕又有人笑佢廢
但可能人地做得輕但練得比你好
Case by case 啦
做自己咪算

記得排骨新手時拎個20/25磅啞鈴黎飛膊,俾個大隻肥仔眼超超,飛左幾個月無乜進展先開始死死氣拎個5磅啞鈴玩慢飛

飛膊飛到25好勁
操手臂有冇programme推介,最近操完都冇咩feel
話時話咁多蛋有無問題
見兩隻黃都爆膽固醇
但我呀sir話正常呢d飲食吸收無事

我一日座底都6隻全蛋
話時話咁多蛋有無問題
見兩隻黃都爆膽固醇

我一日座底都6隻全蛋

有無驗身,未死得即係無事啦,食得放心D

上個星期先驗完,一切正常
膽固醇係身體自行合成架,基本上得一兩成係由食物吸收
想問下飲whey protein係咪會易爆瘡
175瘦仔想增肥 宜家得48kg
有冇巴打要增肥餐單同supplements 推介
另外有冇港島東教練推介
瘦到唔想見人 tg:bry9624
離題問其他野
Phy個2人同行平plan係一炮過定分期比
話時話咁多蛋有無問題
見兩隻黃都爆膽固醇

我一日座底都6隻全蛋

有無驗身,未死得即係無事啦,食得放心D

上個星期先驗完,一切正常
膽固醇係身體自行合成架,基本上得一兩成係由食物吸收

我呀sir 就係咁講
不過有時食2-3粒黃個頭痛痛地唔知咩事
都唔知係咪痛,唔識形容

因為突然吸收過多膽固醇會令血液變濃影響動脈循環而出現頭痛徵狀
操手臂有冇programme推介,最近操完都冇咩feel

同求背programme
離題問其他野
Phy個2人同行平plan係一炮過定分期比

一次過

指定信用卡唔係可以 SET 分期咩 ?
操完腳好想嘔 意識模糊冒冷汗又好想嘔 係咪over左

食飽做?

食完過左半個鐘先做

食飽做?

食完過左半個鐘先做

有次作感冒都試過做到標冷汗,之後病左差唔多兩星期

食飽做?

食完過左半個鐘先做

食飽左咁快就去操
仲要操腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞