【嘈交就要自貼身材】健身資訊討論區6

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
仆街
早兩晚係康文署做完GYM,
手臂胸腰痕到仆街, 返到屋企沖涼後仲痕
咁樣奶野真係唔抵

有汗無抺就瞓落去 ?

手臂位多, 掂唔到汗架
都唔知係咪有蚤

懷疑係疥瘡

我做咁耐都無抹過機就咁坐上去

我都試過喺gym 惹到疥瘡
Mp又平左幾十蚊
買左unflavoured

勇士

Unflavored好好飲喎

屌咁我安心d 我睇反而少左色素

unflavored唔多見有色素wor
我覺得似溝淡左的好立克
仆街
早兩晚係康文署做完GYM,
手臂胸腰痕到仆街, 返到屋企沖涼後仲痕
咁樣奶野真係唔抵

有汗無抺就瞓落去 ?

手臂位多, 掂唔到汗架
都唔知係咪有蚤

懷疑係疥瘡

我做咁耐都無抹過機就咁坐上去

我都試過喺gym 惹到疥瘡

係咪你霸住部機禁手機坐到出曬汗奶野炸

我仲試過生疣
gym 房真係好污糟
發覺有d動作,做到10幾下想練個位唔累
但隻手握到好累
咁算唔算力竭

已經唔想理你

其實我都想知
有時係手攰多過目標部位攰

發錯力 , 唔講做咩動作好難答

推胸握太緊 拉背唔使握咁緊 輕輕用隻手勾住 手指公唔好勾住
16吋小腿唔高可以著咩長褲
16吋小腿唔高可以著咩長褲

我得 13.5吋
Window swiper做人魚線好撚有用

第一次聽 , 咩動作黎 ?

無聽過正常 因為我串錯

會唔會做完癱撚左個腹

還好 幾針對人魚線果到

會唔會用到背力?同埋做親都覺得啲力似卸哂落手臂多過用腹

無聽過正常 因為我串錯

會唔會做完癱撚左個腹

還好 幾針對人魚線果到

會用到背力 , core 弱咪卸哂落手囉 , core越弱個身就擺動得越勁

無聽過正常 因為我串錯

會唔會做完癱撚左個腹

還好 幾針對人魚線果到

會用到背力 , core 弱咪卸哂落手囉 , core越弱個身就擺動得越勁

唔怪得我背脊痛撚到仆街 手個位又係好痛 仲擔心自己會唔會用錯力

無聽過正常 因為我串錯

會唔會做完癱撚左個腹

還好 幾針對人魚線果到

全身都有 turn out人魚線好應
你吊起成個人喎 compound exercise 黎架啦

做呢啲吊槓動作最好有 pullup 底 , 一係就用架做

無聽過正常 因為我串錯

會唔會做完癱撚左個腹

還好 幾針對人魚線果到

呢個唔同啦 唔重既點扭都無用

我最初都係用呢個 , 唔覺無用喎

無聽過正常 因為我串錯

會唔會做完癱撚左個腹

還好 幾針對人魚線果到

就咁扭緊係無用,係要將個腹捲上去,由前面見到你屎忽先得,因為咁樣先至可以彎曲到你條腰骨,做到腹肌要做嘅嘢

無聽過正常 因為我串錯

會唔會做完癱撚左個腹

還好 幾針對人魚線果到

就咁扭緊係無用,係要將個腹捲上去,由前面見到你屎忽先得,因為咁樣先至可以彎曲到你條腰骨,做到腹肌要做嘅嘢

果時玩曲腳 , 膝頭差唔多踢到上鎖骨 , 感覺幾正 , 新手第一次腹肌痠痛就係做呢隻
求救
做三頭果陣手肘條筋好似"卜"一聲咁跟住好似卡住左一下咁,但係唔痛
所以已經停左一排無做
想問下其實邊道出事

無聽過正常 因為我串錯

會唔會做完癱撚左個腹

還好 幾針對人魚線果到

我就係做呢個架啦 呢個架練唔練到人魚線?

還好 幾針對人魚線果到

果時玩曲腳 , 膝頭差唔多踢到上鎖骨 , 感覺幾正 , 新手第一次腹肌痠痛就係做呢隻

新手應該做幾多下

新手應該做幾多下

100?

下你係咪打多左個0

新手應該做幾多下

100?

下你係咪打多左個0

10下做3-4 set 得啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞