【嘈交就要自貼身材】健身資訊討論區6

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
thy art is murde幾時有飛賣
5% bf 應該唔能夠靠自然飲食去keep 到
有無巴打三餐都出面食 你地點食法

呢到開始雜
想講既係其實唔使下下食到好撚嚴先落到8-12%
Below 5%就應該淨係食食物盒果d啦

巴打早餐就係食麥皮?
Btw焗豬都得?
大家唔好追5% bf啦 好辛苦

得啦,唔長久
張繼聰話水都係係拎黎濕濕個口唔準飲

咁做個腎好快玩完

得啦,唔長久

咁做個腎好快玩完

但又話 「Below 5%就應該淨係食食物盒果d啦」?

得啦,唔長久

咁做個腎好快玩完

但又話 「Below 5%就應該淨係食食物盒果d啦」?

針撚完未姐 你答曬佢囉on99😑

食物盒入面咪雞肉菜囉 你想表達咩姐

我意思係食果啲做唔到 5% 效果
要狂做cardio
我之前係日日游2個鐘水先keep到5-6%
政府場係咪特別多on9
我本身用緊bench, 做做下行左出去諗住叫人幫我轉電視台
返到黎見人用緊,咁無問題呀咪大家一齊做囉
條友做完就坐左係到用電話,我行過去同佢講聲唔該表視想用
條仆街啤撚住我好似我殺左佢老豆咁
政府場係咪特別多on9

老實講,bench 我抺撚完之後同人share , 咁抺黎做乜?
政府場係咪特別多on9

係咪你太細隻

我舉得重過佢啦
政府場係咪特別多on9

老實講,bench 我抺撚完之後同人share , 咁抺黎做乜?

唔想同人share既返屋企做啦
如果抹完唔可以同人share既,咁點睇都係佢走開啦,我做先wo
再者佢抹都無抺過
政府場係咪特別多on9

唔想同人share既返屋企做啦
如果抹完唔可以同人share既,咁點睇都係佢走開啦,我做先wo
再者佢抹都無抺過

康文幾時規定左一定要 SHARE ?

得啦,唔長久

食到咁為乜 講到未健身都係為咗開心同健康
政府場係咪特別多on9

係咪你太細隻

我舉得重過佢啦

舉得重唔代表咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞