【嘈交就要自貼身材】健身資訊討論區6

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
新手岩岩開始操
係咪要做到果個位酸痛先叫好/有效
上星期開始操背
到今日隻手舉高仲feel到好緊
已經日日拉筯
有無巴打教吓點做

熱水涼

有啲page會建議冷熱水交替沖,話可以加快血液循環
有無HIIT program 推介
想消脂快d 已經食得好清

終極burpee routine
第一分鐘做一下用剩餘秒數嚟休息,
第二分鐘做兩下,如此類推
做到你唔可以再係該分鐘做到相應次數為之完結
真係要警告你,依個好辛苦

終極burpee routine
第一分鐘做一下用剩餘秒數嚟休息,
第二分鐘做兩下,如此類推
做到你唔可以再係該分鐘做到相應次數為之完結
真係要警告你,依個好辛苦

唔肯定係咪你講個個
但search 左burpee workout都幾癲
試下新野先

想問下做完上中下胸
正係最圓圈個位痛,咁樣岩唔岩
做burpees一兩下就踎低起身見頭暈
跑步游水又冇事
跑步游水又冇事

呢個動作太激烈

想問下做完上中下胸

平胸呢 支bar落係lin頭到

的圈左個位痛咋
請問初初做WORKOUT係咪唔理食物質素,

總之提升食量已經可以增肌,但同時會增埋脂肪??

想問下做完上中下胸

的圈左個位痛咋

做完嘅意思係幾耐之後呀
跑步游水又冇事

呢個動作太激烈

岩岩試完
屌你老味攰過普通HIIT好撚多

想問下做完上中下胸

的圈左個位痛咋

做完嘅意思係幾耐之後呀

第二日
蕃薯唔係最低GI,
但係點解咁多減磅既人推??

想問下做完上中下胸

的圈左個位痛咋

做完嘅意思係幾耐之後呀

第二日

無問題呀

想問下做完上中下胸

的圈左個位痛咋

做完嘅意思係幾耐之後呀

第二日

無問題呀

但點解唔係成個胸痛 的上胸呢個位痛
中同下係唔係姐係操唔到

想問下做完上中下胸

的圈左個位痛咋

做完嘅意思係幾耐之後呀

第二日

無問題呀

中同下係唔係姐係操唔到

會唔會你推得太輕或者動作太快?
有無操左3年UP既巴打可以解答下我
你地D訓練重量係咪都上得好慢

利申先 170 68-70KG 操左兩年
bench press為例 E家TOP SET推到185磅6-7下
但我3個月前已經推緊165磅 8-10下 感覺上進步得好慢
pull down就重大件事 keep住60kg 8-10下 都上唔到去
唔知關唔關第2個動作先做事 第一個動作會做引體上升4組(8-10)

其實係咪動作控制好左 eccentric多左都算進步左?

想問下做完上中下胸

的圈左個位痛咋

做完嘅意思係幾耐之後呀

第二日

無問題呀

中同下係唔係姐係操唔到

會唔會你推得太輕或者動作太快?

會唔會係因為上胸好多動作容易拉扯到先以為得上胸痛 其實一菊 成個胸都酸?
利申操完胸第2日操背做pull down 引體 引扯到上胸都會少少痛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞