【嘈交就要自貼身材】健身資訊討論區6

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
想問下p記有無好似康文有消毒藥水噴下啲櫈呀個啲?
想問雨下各位親愛既師兄
Whey protein 可唔可以就咁食 不沖水
有時計營養 蛋白質唔夠係office想就咁啪
想問雨下各位親愛既師兄

可以,但係你個口會漿埋一嚿
想問雨下各位親愛既師兄

直接索會唔會快D上腦?
你食落口要慢慢等腸胃吸收,但你直接索會直達大腦,更快更有效

蛋白直上大腦有咩用
想問雨下各位親愛既師兄

直接索會唔會快D上腦?

蛋白直上大腦有咩用

明明沖水已經好方便 , 連沖水都唔方便咪食 ptotein bar 囉 , 起碼有效益過你返返下工飲whey
想問雨下各位親愛既師兄

直接索會唔會快D上腦?

蛋白直上大腦有咩用

吸毒咩 protein上腦做乜
p記續約勁貴…屌
而家有goji sell我260一個月…各位巴打覺得抵唔抵?或者有冇仲平既plan?
保加利亞分腿蹲代唔代替到squat?之前下背傷左

可以
https://www.menshealth.com/fitness/lower-body-workout-without-back-squats

可以
https://www.menshealth.com/fitness/lower-body-workout-without-back-squats

唔該曬
想問雨下各位親愛既師兄

直接索會唔會快D上腦?

蛋白直上大腦有咩用

蛋白質入胃之後要分解晒做amino acid monomer先吸收到
今日荃p操焗桑拿果陣隔離條友乜都冇着崛起屎忽都唔知做乜鳩
今日荃p操焗桑拿果陣隔離條友乜都冇着崛起屎忽都唔知做乜鳩

想問雨下各位親愛既師兄

直接索會唔會快D上腦?

蛋白直上大腦有咩用

蛋白質入胃之後要分解晒做amino acid monomer先吸收到

笑死 妙問妙答姐

吹下水啫
p記續約勁貴…屌
而家有goji sell我260一個月…各位巴打覺得抵唔抵?或者有冇仲平既plan?

想問goji使唔使炮過俾?260好似唔錯
p記續約勁貴…屌

想問goji使唔使炮過俾?260好似唔錯

如果唔就腳計埋交通費可能仲貴過p記
手短做deadlift個姿勢真係好怪
手短做deadlift個姿勢真係好怪

但勁人多數都手短
有冇巴打係air fitness玩?貴唔貴
上星期開始操背
到今日隻手舉高仲feel到好緊
已經日日拉筯
有無巴打教吓點做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞