【嘈交就要自貼身材】健身資訊討論區6

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
9:00 preparing food
10:02back to school and eat

師兄早餐食咩

麥皮同半舊三文魚 轉頭落去食扭扭粉

麥皮會唔會唔夠碳水?
我早午晚都係蔬菜雞柳白飯

師兄早餐食咩

見過有人朝早操完食兩個

其實唔係一次過吸引唔到咁多蛋白質做肌肉合成架咩
多左出黎嘅都係身體消耗用

無啲咁嘅事
https://youtu.be/MJOD71YWz1Q

師兄早餐食咩

麥皮會唔會唔夠碳水?

麥皮先多喎🙄同埋你唔係食死一味架嘛

有一排食多左兩份麥皮 , bodyfat 一野由 15% 差唔多標到 20%

師兄早餐食咩

麥皮會唔會唔夠碳水?

有一排食多左兩份麥皮 , bodyfat 一野由 15% 差唔多標到 20%

Shit....

Sor 大笑左出聲

食死一味係因為錢嘅問題
同埋方便

師兄早餐食咩

麥皮會唔會唔夠碳水?

咁減磅係咪唔好食麥皮

師兄早餐食咩

麥皮會唔會唔夠碳水?

咁減磅係咪唔好食麥皮

睇唔出有乜關係

食得多就肥架啦 , 果排想增磅但又唔勤力 workout 咪肥囉
有冇人知邊度有得買測體脂果部機?
細細部果部

果啲機誤差值好高架
政府場係咪特別多on9
我本身用緊bench, 做做下行左出去諗住叫人幫我轉電視台
返到黎見人用緊,咁無問題呀咪大家一齊做囉
條友做完就坐左係到用電話,我行過去同佢講聲唔該表視想用
條仆街啤撚住我好似我殺左佢老豆咁

老實講,bench 我抺撚完之後同人share , 咁抺黎做乜?

真心問 你抹完關人乜事? 抹左就唔可以share?都係個句 想多啲私人空間多啲機設備新啲就去高級啲地方做 呢度係政府設施 人人都比同樣價錢入黎 人人都有權用

康文係咁 好多不正常人類
好似唔識社交咁
師兄都係跟足tdee 計住食?
大家記住訓多d啦
Muscle builds when you rest

做完腳果日屎忽真係好痛
慢跑其實會唔會阻住回復
政府場係咪特別多on9

老實講,bench 我抺撚完之後同人share , 咁抺黎做乜?

真心問 你抹完關人乜事? 抹左就唔可以share?都係個句 想多啲私人空間多啲機設備新啲就去高級啲地方做 呢度係政府設施 人人都比同樣價錢入黎 人人都有權用

好似唔識社交咁

唔想同你溝汗都唔撚得 ? 老馮同你SHARE ? 想用咪排隊囉 !
政府場係咪特別多on9

好似唔識社交咁

唔想同你溝汗都唔撚得 ? 老馮同你SHARE ? 想用咪排隊囉 !

唔係想嘈鳩
不過問心得每種機得一部
如果我睇住tvb慢慢做 做完玩電話
做成20至30分鐘
咁樣好咩
咁好既話第日康文處日日咁做
你冇得做唔好喊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞