【嘈交就要自貼身材】健身資訊討論區6

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
不知量力後果
https://instagram.com/p/BcFutEwhNsK/

我都試過,不過係胸口long住,跟住sir一邊甩餅再甩另一邊

佢壓住條頸,好以冇反應咁
各位ching除左正餐 平時會食咩? 最好方便易整 (要高熱量?)
想增肌增重 但應該食唔夠 肚餓都唔知食咩好
有飲gainer 180cm 67kg
各位ching除左正餐 平時會食咩? 最好方便易整 (要高熱量?)

蛋治+蕉囉 , 飲多次 GAINER 又得

即沖麥皮,凍水即沖即飲

熱水沖有咩分別?
全身啲肉落哂大脾 到底係咪減唔走 呢排操緊腳想問如果操實大脾啲肉等佢唔好鬆泡泡會唔會減走啲肉 真係唔識處理大脾位 全身只有佢未處理好啲肥膏
有肌肉
但肚腩幾大
想減肚 點最好
一星期會跑2次步 5km 左右

upper lower 同 bro split
邊個好d?
呢排成日聽日講 upper lower
全身啲肉落哂大脾 到底係咪減唔走 呢排操緊腳想問如果操實大脾啲肉等佢唔好鬆泡泡會唔會減走啲肉 真係唔識處理大脾位 全身只有佢未處理好啲肥膏

如果係女 , 聽講無得救

唔係掛 兩個月極速減左十一磅 一到操一到減 點知呢個位操極都無效果 少少都無

唔係掛 兩個月極速減左十一磅 一到操一到減 點知呢個位操極都無效果 少少都無

都係聽講,女到左某個年紀,減脂係由上而下咁減,而唔係全身平均咁減
想問下雙手拎住啞鈴垂低 膊頭帶動
拉上 係練咩

即沖麥皮,凍水即沖即飲

熱水沖有咩分別?

想知+1

上面有位bro 半年60磅都不以為然
你兩個月11磅都叫極速
飲淡水都係番到啦

一黎佢係巴 二黎佢應該係本身重 我本身得125磅
拉上 係練咩

斜方
康文最重都係60磅db , 而且db 做deadlift 好易走樣,deadlift 同我都係無咩緣份

點解唔簽Physical? 都係250$姐而家

pm me

即沖麥皮,凍水即沖即飲

熱水沖有咩分別?

想知+1

凍水可以即飲,熱水要攤凍
拉上 係練咩

斜方

thx 巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞