【嘈交就要自貼身材】健身資訊討論區6

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
推胸做錯動作整親膊頭
係咪等到完全唔痛先好操番
抖左好耐了

膊頭傷係有好多情況 , 你向邊個方向伸展手臂會膊頭痛 ?

行路隻手fing向後會痛 拉住pull up bar都會

抖左好耐但日常活動都痛咁要睇醫生喎

睇左鐵打了 咁睇泥我都係抖多一排先
好想練鬼妹啲大屎忽
屋企最重嘅dumbbell都係得12lbs
平時有跟fitness blender/blogilates 果啲workout

好想認真操個大屎忽番黎

徒手都操到大屎忽啦
瘦底點上磅 食極都唔肥
瘦底點上磅 食極都唔肥

又一個食極唔肥
瘦底點上磅 食極都唔肥

又一個食極唔肥

我以前都係咁諗 , 但舉鐵之後 , 日日吹兩支麥皮+全脂奶 , bf 由 10% 巴巴聲標左上 20% , 好辛苦先壓番落 15% 左右
瘦底點上磅 食極都唔肥

又一個食極唔肥

我以前都係咁諗 , 但舉鐵之後 , 日日吹兩支麥皮+全脂奶 , bf 由 10% 巴巴聲標左上 20% , 好辛苦先壓番落 15% 左右

人地好似doctor strange 咁未見識過世界之大 萬有可能姐

其實瘦撚肯做無氧運動加食得乾淨啲係一定肥得到 , 除非有病啦
整段model answer 比d話自己食唔肥既人啦
等佢地評估下係咪真係食唔肥

share你餐單比佢地 叫佢地跟住食
myprotein blackfriday discount 屌唔屌好
仲有半包未食
好想練鬼妹啲大屎忽
屋企最重嘅dumbbell都係得12lbs
平時有跟fitness blender/blogilates 果啲workout

好想認真操個大屎忽番黎

等你練到通知聲
myprotein blackfriday discount 屌唔屌好
仲有半包未食

假架無平到

仲貴過之前

Impact Whey Protein - 5kg - Pouch - Chocolate Mint HK$548.25
最平可以幾錢到?
飲開gold standard 想轉下

無,就你自己個人感覺,無標準答案

所以如果有啲蛋散同你講:「唔應該咁set架,應該點點點做,我都係咁啦!」果啲通常都係柒

但食多左protein 就不停放臭屁
呢d 情況係咪正常,因為轉左飲食習慣要適應?

高蛋白飲食一定狂放臭屁,無得避免

其實咁係咪代表吸受唔晒
如果今個星期做8-12下4 set 1 min rest
下個星期做15下4 set 30-45 sec rest
再下星期5x5 30-45sec rest

咁做有無效果
定每個月轉好d?

有 一定有 最好唔好有規律咁轉

咁例如拉day啦,係咪到當日想多次數就做多次數,想做少就做少,想窄手就窄,想闊就闊,只要操夠甘同啱姿勢就得?完全唔使幾日前plan定做咩次數/手擺位?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞