【嘈交就要自貼身材】健身資訊討論區6

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
政府場係咪特別多on9
我本身用緊bench, 做做下行左出去諗住叫人幫我轉電視台
返到黎見人用緊,咁無問題呀咪大家一齊做囉
條友做完就坐左係到用電話,我行過去同佢講聲唔該表視想用
條仆街啤撚住我好似我殺左佢老豆咁

係咪你太細隻

我舉得重過佢啦

舉得重唔代表咩

我一直都講緊佢既態度,只係有巴打提出我先講
政府場係咪特別多on9

老實講,bench 我抺撚完之後同人share , 咁抺黎做乜?

唔想同人share既返屋企做啦
如果抹完唔可以同人share既,咁點睇都係佢走開啦,我做先wo
再者佢抹都無抺過

康文幾時規定左一定要 SHARE ?

唔洗share既就係佢死開等我用完先啦
政府場係咪特別多on9

老實講,bench 我抺撚完之後同人share , 咁抺黎做乜?

如果抹完唔可以同人share既,咁點睇都係佢走開啦,我做先wo
再者佢抹都無抺過

你而家屌人地唔想同你 share 喎
5% bf 應該唔能夠靠自然飲食去keep 到

得啦,唔長久
張繼聰話水都係係拎黎濕濕個口唔準飲

食到咁為乜 講到未健身都係為咗開心同健康

我暫時戒左70幾日,已經食慣左

其實有時戒下口真係唔錯,味覺會敏感返好多,同埋食返d正常野會覺得d野食好撚好味,會好感動

不過我而家心入面會周不時諗d野食,以前我唔會咁 ,搞到我夜晚會上YouTube睇d cheat meal 片
5% bf 應該唔能夠靠自然飲食去keep 到

得啦,唔長久
張繼聰話水都係係拎黎濕濕個口唔準飲

食到咁為乜 講到未健身都係為咗開心同健康

講得好
如果有高低膊可以點搞
唔知點解操操下會變左高低膊
如果有高低膊可以點搞

高低膊有可能係脊骨側彎
如果有高低膊可以點搞

高低膊有可能係脊骨側彎

不過脊椎側彎要睇骨科照埋片先確認到
如果有高低膊可以點搞

高低膊有可能係脊骨側彎

嗰陣照過x光係有少少脊骨側彎,但做左gym之後好似愈黎愈明顯
係咪再要操多啲背?
轉膊頭果陣會啪啪聲係咪已經傷左?
如果有高低膊可以點搞

高低膊有可能係脊骨側彎

嗰陣照過x光係有少少脊骨側彎,但做左gym之後好似愈黎愈明顯
係咪再要操多啲背?

我本身有多少高低膊 而家愈玩得重愈出事
Squat 個pat會扭一扭埋一邊先上
[url]網址[/url]Deadlift 對鏡平衡腳就唔平 腳平衡番睇塊鏡個人就斜左
少少大細胸
Lat右邊強過左好多

做背好似對彎無乜幫助

嗰陣個醫生叫我做多啲引體平衡返,我由嗰陣淨係做到1下引體,到而家7下1set,但好似都仲係好明顯
我而家諗住拉返多啲筋先,好似都有少少幫助
我lat就2邊平衡,淨係一除杉高低膊就會好明顯
政府場係咪特別多on9

再者佢抹都無抺過

你而家屌人地唔想同你 share 喎

唔想share咪去physical pure 私人會所做囉醒目仔 去得康文政府設施就預左share啦
如果有高低膊可以點搞

高低膊有可能係脊骨側彎

係咪再要操多啲背?

我本身有多少高低膊 而家愈玩得重愈出事
Squat 個pat會扭一扭埋一邊先上
[url]網址[/url]Deadlift 對鏡平衡腳就唔平 腳平衡番睇塊鏡個人就斜左
少少大細胸
Lat右邊強過左好多

做背好似對彎無乜幫助

嗰陣個醫生叫我做多啲引體平衡返,我由嗰陣淨係做到1下引體,到而家7下1set,但好似都仲係好明顯
我而家諗住拉返多啲筋先,好似都有少少幫助
我lat就2邊平衡,淨係一除杉高低膊就會好明顯

我脊椎側彎都好勁下 都有高低膊 d肌肉都好唔平衡
政府場係咪特別多on9

真心問 你抹完關人乜事? 抹左就唔可以share?都係個句 想多啲私人空間多啲機設備新啲就去高級啲地方做 呢度係政府設施 人人都比同樣價錢入黎 人人都有權用
政府場係咪特別多on9

真心問 你抹完關人乜事? 抹左就唔可以share?都係個句 想多啲私人空間多啲機設備新啲就去高級啲地方做 呢度係政府設施 人人都比同樣價錢入黎 人人都有權用

唔share無問題 但唔好自己霸住好耐is ok
康文貼曬野話每人用15mins
高低斜其實要做斜方😑😑
仲有7下1set引體都唔係咩姐 唔好講到咁樣就會好番得架
你點強化都唔會扭直d骨,頂多係唔再惡化姐

唔想做斜方 a膊好柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞