【嘈交就要自貼身材】健身資訊討論區6

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
大家會唔會安排cheat meal?
會食d乜嘢

我控制左飲食就來80日用來減脂,好想食返d好野,回復正常飲食
以家成日上YouTube 睇鬼佬個d卡路里挑戰
點解d人可以食咁多都咁撚fit

我日日都 cheat
想問下搵自己體脂有冇得計數

171CM高,137-138磅
上網見到條公式計到自己的10%
但冇理由咁低

你係咪康文?記得你pm過我點解無曬聲氣

見你有自己地方操 跟唔到你操呀嘛

我可以去康文

我唔記得我tg加個個係唔係你
你可以sd個message?
Thx
依家P記做140 36月係咪預咗逼到爆
住喺大圍打算去沙田嗰間
大家會唔會安排cheat meal?
會食d乜嘢

我控制左飲食就來80日用來減脂,好想食返d好野,回復正常飲食
以家成日上YouTube 睇鬼佬個d卡路里挑戰
點解d人可以食咁多都咁撚fit

我日日都 cheat

人地想瘦 肥仔夠日日cheat啦 有乜討論價值

係,因我以前係肥仔來
一路都減緊肥,所以好執著於減肥,體重
特別係而家on diet 嘅時期,其實我本身set 左個limit 係90日倒,但而家好似減到有d心病咁
唔知有冇人同我有一樣嘅處境?
想問下搵自己體脂有冇得計數

171CM高,137-138磅
上網見到條公式計到自己的10%
但冇理由咁低

你係咪康文?記得你pm過我點解無曬聲氣

見你有自己地方操 跟唔到你操呀嘛

我可以去康文

我唔記得我tg加個個係唔係你
你可以sd個message?
Thx

https://t.me/gyhxhaj 幾廿條友邊分到

請問巴打係咪教練?我都想搵下教練,唔知巴打教左幾耐?有無牌?
我見好多健身post你都係度搵客

可唔可以比你tg我 肥仔想減肥

https://t.me/kwt323538
Freelance 教練,教緊一對一同group class,客路廿幾歲都六十幾歲都教過
有興趣可以搵我
喂咪喺到搵食啦
小弟膊頭痛,上網搵過資料
發現可能係肩關節夾擠
有冇巴打試過?
喂咪喺到搵食啦

Agree
發現可能係肩關節夾擠
有冇巴打試過?

你係推到痛定其他事搞到咁先

應該係推,剩係做GYM無做其他活動
發現可能係肩關節夾擠
有冇巴打試過?

用機?

啞鈴多,好少用機
喂咪喺到搵食啦

Agree

一寬容啲就變左水魚區
發現可能係肩關節夾擠
有冇巴打試過?

用機?

啞鈴多,好少用機

咁原因都好明顯啦

咁即是咩 ?
小弟愚笨
發現可能係肩關節夾擠
有冇巴打試過?

用機?

啞鈴多,好少用機

咁原因都好明顯啦

原因係推完胸即刻瞓覺側埋一邊壓傷ac joint ?

https://t.me/kwt323538
Freelance 教練,教緊一對一同group class,客路廿幾歲都六十幾歲都教過
有興趣可以搵我

大隻無撚用
有無巴打三餐都出面食 你地點食法
想請教各位巴打
做左gym一年
呢幾個月 左右胸感應唔一樣 左胸好應但右胸無咩feel
我試過做果時盡量集中右邊 但都係無咩作用
又試過兩邊一齊做輕啲 但變左兩邊都唔應
依家每次做完 左胸漲左 但右胸都係平
可以點解決
想請教各位巴打
做左gym一年
呢幾個月 左右胸感應唔一樣 左胸好應但右胸無咩feel
我試過做果時盡量集中右邊 但都係無咩作用
又試過兩邊一齊做輕啲 但變左兩邊都唔應
依家每次做完 左胸漲左 但右胸都係平
可以點解決

睇返上面少少講強弱邊訓練
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞