【嘈交就要自貼身材】健身資訊討論區6

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
政府場係咪特別多on9
我本身用緊bench, 做做下行左出去諗住叫人幫我轉電視台
返到黎見人用緊,咁無問題呀咪大家一齊做囉
條友做完就坐左係到用電話,我行過去同佢講聲唔該表視想用
條仆街啤撚住我好似我殺左佢老豆咁

老實講,bench 我抺撚完之後同人share , 咁抺黎做乜?

真心問 你抹完關人乜事? 抹左就唔可以share?都係個句 想多啲私人空間多啲機設備新啲就去高級啲地方做 呢度係政府設施 人人都比同樣價錢入黎 人人都有權用

康文係咁 好多不正常人類
好似唔識社交咁

唔想同你溝汗都唔撚得 ? 老馮同你SHARE ? 想用咪排隊囉 !

唔係想嘈鳩
不過問心得每種機得一部
如果我睇住tvb慢慢做 做完玩電話
做成20至30分鐘
咁樣好咩
咁好既話第日康文處日日咁做
你冇得做唔好喊

康文係咁架啦 , 機少 , 有時貼牌寫明 20 分鐘都有人長霸成粒鐘 , 咁唯有一埋位就做晒先行開 , 唔好做兩 set 就行開痾篤屎或者買野飲 , 人地知鳩你做完未 , 見無人就用架啦 , 你話你頭先做緊 ? 我夠話我尋日已經做緊啦 , 其實出到聲 share 多數都 ok , 但有時啲人成身汗埋黎話 share , 我就啋佢都傻
有冇人試過深蹲搞到有jumper's knee??
有無巴可以一齊join P仔 $5040 36月

但無朋友仔join

https://t.me/ushathychu
so dirty

Poly

麥皮同半舊三文魚 轉頭落去食扭扭粉

麥皮會唔會唔夠碳水?
我早午晚都係蔬菜雞柳白飯

麥皮先多喎🙄同埋你唔係食死一味架嘛

有一排食多左兩份麥皮 , bodyfat 一野由 15% 差唔多標到 20%

咁減磅係咪唔好食麥皮

睇唔出有乜關係

食得多就肥架啦 , 果排想增磅但又唔勤力 workout 咪肥囉

或者咁問,減磅個陣食咩早餐最好又高蛋白質

麥皮同半舊三文魚 轉頭落去食扭扭粉

麥皮會唔會唔夠碳水?
我早午晚都係蔬菜雞柳白飯

有一排食多左兩份麥皮 , bodyfat 一野由 15% 差唔多標到 20%

咁減磅係咪唔好食麥皮

睇唔出有乜關係

食得多就肥架啦 , 果排想增磅但又唔勤力 workout 咪肥囉

減磅=deficit 增磅=Surplus
日日m記但deficit都會照減磅
日日食同一樣野真係你食埋我果份

咁減磅係咪唔好食麥皮

睇唔出有乜關係

或者咁問,減磅個陣食咩早餐最好又高蛋白質

睇你之後果三餐啦
女人咁推得餓既唔使食咁多碳水掛
露旬,3色椒,西蘭花,菜
樣樣都方便影整,買個lunch box前一晚切完浸到聽朝,一起身就煲水,刷完倒落去出門口果陣入盒
番office食,唔鐘意凍既唔好叮,搵熱水湯一湯佢
加埋運動既話肥底一個月穩定減2kg以上,fit既再有埋人魚線

我紅巴
Btw cut左好多碳水
朝早多數食碗麥皮加吞拿魚包/麥包
Lunch就自己帶烚雞柳加西蘭花 一星期出去食兩日
夜晚屋企食 普通餸 菜為主 兩啖飯

自己煮既全部極少油鹽糖
差唔多一個月暫時減左2kg 希望今個月再減多2kg或以上

但無朋友仔join

我比sales電話你 佢幫你砌

好啊巴打

但無朋友仔join

我比sales電話你 佢幫你砌

好啊巴打

Pm me

P仔真係每年冬天都減價
Protein屁臭撚到暈

返工有d場合放唔到先慘
成肚屁
想問下有圓肩問題仲應唔應該操胸?
定改善返個問題先再開始操胸
無知一問
推胸感覺即時痛係代表拉傷定正常
每組既最後幾下先會痛

每天都是上磅天
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞