【嘈交就要自貼身材】健身資訊討論區6

1001 回覆
13 Like 3 Dislike

平胸呢 支bar落係lin頭到

的圈左個位痛咋

做完嘅意思係幾耐之後呀

第二日

無問題呀

但點解唔係成個胸痛 的上胸呢個位痛
中同下係唔係姐係操唔到

會唔會你推得太輕或者動作太快?

上同落都唔係太快或者太快
不過上到盡同落到盡會hold 1秒到

的圈左個位痛咋

做完嘅意思係幾耐之後呀

第二日

無問題呀

中同下係唔係姐係操唔到

可能發錯力,用手力去推,推果時手指放鬆少少

做完嘅意思係幾耐之後呀

第二日

無問題呀

中同下係唔係姐係操唔到

可能發錯力,用手力去推,推果時手指放鬆少少

明白 唔該
想問下師兄,我前臂肌力強過胸,做胸果時啲力落晒隻手到,應該點做

咁仲做胸 集中練前臂啦

skip chess day ?

做輕啲感受下放鬆前臂推胸個感覺
想問下師兄,我前臂肌力強過胸,做胸果時啲力落晒隻手到,應該點做

咁仲做胸 集中練前臂啦

Ching sick ball
有無操左3年UP既巴打可以解答下我
你地D訓練重量係咪都上得好慢

利申先 170 68-70KG 操左兩年
bench press為例 E家TOP SET推到185磅6-7下
但我3個月前已經推緊165磅 8-10下 感覺上進步得好慢
pull down就重大件事 keep住60kg 8-10下 都上唔到去
唔知關唔關第2個動作先做事 第一個動作會做引體上升4組(8-10)

其實係咪動作控制好左 eccentric多左都算進步左?

聽啲師兄講,要間中推啲1-2rm 嘅大重量個身體先會識得上力,不過最好有人 spot 住

咁仲做胸 集中練前臂啦

前臂 好想知點去前臂推胸

咁仲做胸 集中練前臂啦

我初玩果時都發錯力 , 推三十磅bb前臂都酸到仆街

咁仲做胸 集中練前臂啦

前臂唔夠強得嚟揸太緊咪落哂前臂到

報下價囉

包場唔包場 ? 康文定私家輪位 ?

保證10 堂手臂 14 吋都係好多排骨會落疊嘅 PLAN

報下價囉

報下價囉

https://t.me/gyhxhaj

等睇賽後報告
今日背day , 本來想買拉力帶練但未買到 , 走去睇barkids channal 教點突破pullup次數 , 佢教人負重做 , 話負重一排就會自然突破之前個次數
今日背day , 本來想買拉力帶練但未買到 , 走去睇barkids channal 教點突破pullup次數 , 佢教人負重做 , 話負重一排就會自然突破之前個次數

Yes 我負重做完除餅即做都多過平時既下數 當然唔係講緊幾十下

其實我目標好 CHEAP , 一次做到廿下就ok , 而家只能做 9 下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞