【嘈交就要自貼身材】健身資訊討論區6

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
新手可以問野嗎?
想減肥增肌,屋企自己做好似好難,膝頭唔好又跑唔到石屎地
諗緊係咪join gym

又係嗰句 減肥嚟講
飲食>>運動
高低斜其實要做斜方😑😑
仲有7下1set引體都唔係咩姐 唔好講到咁樣就會好番得架
你點強化都唔會扭直d骨,頂多係唔再惡化姐

原來高低膊會開斜方事,勤力啲做返多啲先
但做多啲膊又會唔會改善到高低膊?
高低斜其實要做斜方😑😑

唔想做斜方 a膊好柒

ching sick ball
agger 驚太大隻

自問我做戚膊做緊兩餅都未a🙆🏾‍♂️
Ching平時肌肉反應一定好好 一舉就爆曬青紅筋變筋肉人
做下掌上壓就識震波

屌你老尾人人都唔同形架啦個斜方
個個個胸都方形咩柒頭
高低斜其實要做斜方😑😑

唔想做斜方 a膊好柒

ching sick ball
agger 驚太大隻

自問我做戚膊做緊兩餅都未a🙆🏾‍♂️
Ching平時肌肉反應一定好好 一舉就爆曬青紅筋變筋肉人
做下掌上壓就識震波

屌你老尾人人都唔同形架啦個斜方
個個個胸都方形咩柒頭

柒果種 A 膊係因為斜方太弱同時膊頭無肉
exam period 啲肌肉
想問,如果你地去旅行果陣,會點keep #
月中要去一轉櫻花國
冇得舉鐵果種感覺好恐怖,好大罪惡感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞