[Mac撚] 用家/買機集中討論(106) M4唔俾Mac用先

990 回覆
0 Like 0 Dislike
https://www.ikea.com.hk/zh/products/complementary-work-items/desks-accessories/ojulf-art-70556326

我見ikea 有個咁既野
因為平時放係cushion到用好似唔係好散到熱咁
邊有熱
淘佬都有呢種型狀嘅嘢,但個枱面會用木或者皮嗰類,可能會無咁熱
大家發覺做到換機潮
不如夾埋一齊做marketing
決定左入手14吋m3 pro過去外國讀書用
新手想問下其實需唔需要買埋apple care
menu bar show唔晒右邊啲icon,有無咩辦法show晒出黎?
就嚟BTS,而家諗緊15吋air 16+512 refurb vs BTS,相差嘅價錢值唔值一個airpod
人地出哂bts香港都未出
部m1 imac 個火牛死左
係咪買唔返
唔見apple store 有既
你點肯定係火牛死?
應該要同Apple開維修case,佢先會俾隻你同埋唔知佢收幾錢 (假設你過咗保)
淘寶我見d人賣四五舊人仔
應該係話個插蘇頭攪到插蘇位融左
有日成陣燶味嚇死我
新手想問下65w火牛夠唔夠充macbook pro的
通常都夠,除非你render
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞