[Mac撚] 用家/買機集中討論(106) M4唔俾Mac用先

904 回覆
0 Like 0 Dislike
應該係仲努力搞緊 M4 Pro 同 M4 Ultra
是咪諗住一炮過出, 順便先換埋比Macbook Pro

佢今次iPad 出M4 真係打亂晒陣腳
Porart咁嘅價錢真係無得輸,用緊隻27 4k,唔知新5k咩價位,心動
有排啦應該
我估back to school唔出住,姐係六七月都未有
等班韭菜清晒M3貨尾,BTS一完之後即一炮過嘔晒M4出嚟
以apple計到盡賺錢 邊會咁好死bts出新機 起碼10月後先出
仆街之前喺Windows度格式化咗隻
Wd passport做exfat過data
去到Mac認唔到,
係mac度格式化多次先認到
4tb野又要再重新up過
期待wwdc 最想知ai功能香港會點處理
唔想用文心一言
傳緊會Apple自己run個server,但會響access層面「保證」私隱
咁香港你幾年前問我我會話唔知,但今時今日當然係同強國一齊用貴州iCloud啦
試過BTS期間出新機啦
都中國香港啦
有咩可能唔用
Shopback 又有5%
翻新MAC 唔知計唔計
唔包iPad Pro
我諗佢會定個高過Samsung但低過Studio Display嘅價,會唔算平
不過直接由強國買可以平好多又抵番
坦巴有無同類型但安全既app推薦
https://www.reddit.com/r/macapps/comments/1d87ykz/highly_suggest_to_remove_bartender_5_from_your/
我自己好耐無用所以唔清楚
但MR同呢個reddit post有其他人討論緊,好似多數見人講ice (open source的)
surface pro 11 香港上左架,冇鍵盤送
早幾個post先買licence即變苦主
即del app保平安
咁靜
起碼年尾先有pro機
而家聽住 aiaiaiaiaiaiai 先
成隻M4 iPad Pro響度,咩火都熄晒啦
最多咪入嚟講吓忍唔到想買M3,就可以引到幾個巴打一齊勸退咁咪可以熱鬧啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞