[Mac撚] 用家/買機集中討論(106) M4唔俾Mac用先

793 回覆
0 Like 0 Dislike

仲有Lenovo X1 Fold
其實呢個form我都唔知點拎到patent,應該係針對入面某mechanism或者某零件物料先拎到,就咁擺埋一齊其實係人都諗到,個point係點做
你見暫時佢地成品都係邊框超粗同埋個校位/摺痕都係做得唔成熟
Apple應該會解決呢堆問題先
同埋筆觸嗰part佢就咁直接擺iPad Pencil落去,會勁過晒出面Wacom以外嘅廠
仆街 凶宅快閃特價
一部都搶唔撚到
16" m3 max 36GB 1TB $2799
睇到撳唔到

部 mac mini 去到畀錢嗰刻無埋
-$24700 真定假
咁點解唔分開買?
可能全港得一部
15" 袋底有返貨
啱啱搶咗部
你睇清楚佢收你幾多錢喎
我一㩒入去想add to cart佢由3999變做9499
係3999
fatfat啦
但嗰部2799 M3 Max一定係標錯價,我懷疑邊個買錯都會被cut單
IT狗發現左, 刪埋
不過其實兇宅個system都廢足好多年,成日有嘢list個低價但入到得去永遠無貨
好似M1 MBA仲係正價嗰時佢永遠會list部512GB $6199但亦永遠唔會有貨俾你買到
俾兇宅取消咗
兇宅前排update完個新網仲差
成日都會load唔到件貨
佢個系d網都係gapgap 地
屈臣氏都係
連帶埋電器幫嗰個都係垃圾
佢地再唔改應該三幾年內完全無位企
咁大間公司, 一個app 都唔比多小小錢搞好佢,定HK真係no IT
長和個問題係佢實體零售生意先係骨幹,所以唔太care網購
其實mini捨得出返space grey未
佢地d API 駁上駁, 慢到仆街, 諗出黎班友真係no it
想問下新magic keyboard 同pencil pro 係咪唔support M2 ipad pro?
而家出都只會出深空黑
都好呀唔想要銀呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞