我就係港大Ocamp非禮案俾人拉嗰個鄧皓然(3)

995 回覆
271 Like 11 Dislike
佢有無做無人知,但個官唔肯定係佢有做同相信條女指錯人
家下判完就係佢無罪,之前開人資料果班係咪要賠$同在各大主流媒體既主頁澄清下
2215分完呢個如果係雙方認可事實,雖然過程唔知時間,但被摸到完場應該大致有個時間概念,因為好短只有15分鐘被告有機會進行非禮,被告2200入camp,15分鐘行唔行到去果度,玩遊戲應該會有人影下相,有機會搵到玩果個遊戲既時間,呢d都搵唔到證據
支持告返條臭雞同佢啲fd告到甩褲屌你老母,害撚到你咁慘,呢啲濕鳩冚家剷同佢啲fd冇一個係無辜
好似有講案發時間係活動完結前30-45分鐘? 但樓主呢個時間有不在場證據
裁判法院得六成幾
日本唔係鄰近?
唔係咁 咪個個都逍遙法外

例如、你屋企凌晨俾人爆格 你(受害人)都唔會見到係邊個做啦
咁都係捉d有可疑既人

你見唔到佢犯案,其實除左上帝之外係唔冇辦法100%確定係佢(就算入左罪,都有機會唔係佢….始終法律唔係完美
除左唔構成不在場證明之外 你哩番言論係咪想講一個女仔比人摸係必須要即刻睇時間記低先合理先可信,就算喺disco night入面手上未必有電話?
知,所以我無話法庭判錯
只係佢無判錯唔代表大眾判斷

如果齋睇法庭判就信
咁唔需要傾到po3
江樂士時期
依家係話可能記錯時間所以男既未必唔在場所以2200唔當不在場證據
但點解唔係要控方證明發生個時係2200之後去證明樓主肯定在場?
2022年定罪率最高嘅區域法院審訊後定罪都唔夠八成,何來九成幾
應該話我會覺得咁樣告個男仔係證據不足

其實果兩條女拉埋房game一齊講
都係因為根本第一單係證據不足
咁咪將房game大家咁多對眼睇住嘅野拉埋一齊講,想提高勝算

本身兩件事係拆開
如果只有房game單野,根本連上庭都未必上到,一早被popo打發走
日本就係屈得就屈
香港得國安係100%
你咪同上面個#281不借得太多講
同我講做乜
香港人至愛嘅日本99.9%拉得就一定要坐

呢點係公平性的問題
https://lihkg.com/thread/1092033/page/1
呢單case正正就係受害人記清楚受害的時間
被告先有辦法證明自己當時不在場
假如受害人唔知實際案發時間
被告如何提出不在場證據?
agree
其實唔係上咗軒軒萬事屋個page
大少傳媒又講 搞到咁大迴響
班狗點會開files
報案嗰下已經會屌翻條女
「你都唔肯定係嗰條友點幫你開files」「嗰到咁暗你點知你冇認錯人」
死毒撚想抽水照下自己個樣啦 Nursing O Camp
係Hall O咁樣抽水比人捉到 打撚到佢quit U
幫推
諗下都恐撚怖幻想到第時鄧生隻腳做完手術
喺張床又咁啱佢做咗護士派藥掂到佢手仔 到時又屈多次
真心 即刻反枱 搞大件事
報埋警都得
其實係搞大左件事
有好大輿論壓力要捉色魔
咁警方咪捉d人祭旗
香港女人就係特權階層,做野錯唔洗負責,有福獨享,有難同當
個bug位係個活動時間係喺Disco night完結之前嘅30-45分鐘已經玩完左,被告點樣喺Disco night完之後去玩嗰個活動非禮事主?個活動已經完撚左,搵鬼同佢玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞