我就係港大Ocamp非禮案俾人拉嗰個鄧皓然(3)

995 回覆
271 Like 11 Dislike
我小一已經比過好多次啲女屈。
有啲人係一出世就鐘意講大話,老屈人。

仲有啲左膠家庭,成家人指指點點屈鳩我。
但又唔敢行過黎對住個小學生直接講喎。
好彩當年無咁好社交網站,無拍片上網。

大咗我個人愈來愈怕人講閒話,好敏感。
好怕啲女屈我,有啲女恐。
同時又鐘意企係反向立場睇事。

如果呢單野,我識佢既話,我實會幫佢,而唔係遠離。
女權狗出嚟講兩句啦
成日鼓勵人老屈metoo
推到兩條女坐監
Kam撚到你,法庭唔係俾個官發表意見嘅地方
你係度講好啦世姪,係街講轉個頭入撚埋青山呀
老老實實我好懷疑呢兩個證人的身份
佢地究竟係喺條女報警之後 由警方自己搵出黎作證
定係條女介紹比警方?
因為一個感受錯時間都算
明明被告喺係完場前15分鐘先出現
但幾個證人都指玩火車的時間係完場前30-45分鐘 好仔細地 好「準確」地講出一個錯誤的時間
呢個差異真係好奇怪 甚至懷疑幾位證人係唔係有夾過口供
係啊係啊 你鍾意就得啦~
你當兇殺案咁會易明啲

有人死咗
DOJ覺得係謀殺 拉咗人
法庭都認為係謀殺
但證據顯示唔到兇手係DOJ告嘅人

被告無罪釋放
警察繼續查其他有嫌疑嘅人 DOJ繼續告
見識過鍾意講大話既人既恐怖就唔會亂咁信任何中傷人既說話。
有果2條女啲資訊未
大大條起底法保住佢兩個呀on9仔,到你俾人屈強姦你都未知佢哋係邊個啦
Ocamp data ?
有啲人講野,特別係女,講野係可以成日搵到位黎話人。
一杯水咁,佢地真係可以講到會侵犯到佢地,而唔係半杯滿或者得番半杯。
我真係好佩服有人可以呃到佢地,溝到佢地。
同時又諗佢地如果有男朋友,條仔都幾慘吓。
其實最on9係網媒+大眾
人地個律師都冇打哩樣野
你覺得有得打甩個律師會唔打?
咁個官會唔會講相信真係有謀殺?

其實上到庭啫係事件係有發生過
而係佢呢句說話無必要亦唔應該係佢口中出黎
因為同佢的判決無關
佢有意無意指係邊個都好,佢呢句說話係無意思
係真係有發生非禮丫,咁之後呢?

有案件,警方有線索/相信係真有發生就自然會查
唔會個官講句野先會查
無證據都可以上庭真係on9
有人死,可以係謀殺誤殺自殺自然死,點樣無必要唔應該講,救命你真係勁撚蠢,豬都醒過你
男既就開名,有圖
女既就起底法

政府on撚9?
咁都唔成立咪只證明更on9
法庭觀點一定岩?
因為呢種陰謀論喺法律上冇乜用
但呢度唔係法庭
大家可以諗呢個差異合唔合理
咪就係你呢啲賤種,害死好多人
係啊係啊 你鍾意就得啦~
啫話有咸濕仔非禮人 但唔係依個姓鄧嘅?
唔知你做咩
陳述事實同發表意見唔識分?
諗唔到個官咁講有咩問題
佢信納原告講有非禮呢件事
但無證據證明係被告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞