我就係港大Ocamp非禮案俾人拉嗰個鄧皓然(3)

995 回覆
271 Like 11 Dislike
我會話X同 A嘅口供會影響律政司嘅決定,但係決定權絕對唔係Xa度
咁如果X決定唔告 律政司仲會唔會告?
咁我調返轉問你呀,你知唔知協助人自殺係犯法?
一時又話俾「阿強」非禮,一時又話淨係見到佢背脊、見唔到佢個樣、確定唔到佢係阿強,咁咪已經前言不對後語。見唔到佢個樣點樣知道佢係「阿強」啫

前言:話比阿強非禮,後語:淨係見到背影
你話”靠背影認人”推翻左覺得嫌疑人係被告,你咪講緊條女後語推翻咗前言,所以條女冇屈人囉 我真係唔知幾時開始前言不對後語變咗做護航理由,點解要顛倒是非黑白啫?
正一死臭雞 祝呢類老屈臭雞畀人強姦屌穿閪出血死
唔係現場都屈非禮 念力非禮咩
唔明點解誣告可以無成本
起條女底!
而家點
其實而家單野已經冇人理,焦點去晒間諜度
個學生而家點
就算冇間諜單嘢
呢單嘢都唔會有人再理
陰公 半個月都冇已經冇人再理
可以點理?

條女又無比人起底
條仔除左危坐又無撚哂下文

認同,不過睇黎其實條仔都已經無咩所謂,唔係嘅晨早跳咗啦。同埋法庭判無罪都唔知佢係咪無做過,可能其實佢就係做過先唔跳樓
我覺得佢係俾兩條女屈 唔係點會又出千字文又企跳搞場大龍鳳

呢單真係羅生門
基本輸硬,因為法院班人前設左,如果你冇做,人地點解會話你呢,個女仔會名聲受損wor
有冇做過同會唔會跳樓冇必然關係
同埋單嘢係過咗幾個月先判無罪,一開頭已經玩人格謀殺

所以,佢有做過呢個假設,基本上係唔太Make sense
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞