我就係港大Ocamp非禮案俾人拉嗰個鄧皓然(3)

995 回覆
271 Like 11 Dislike
但樓主話幾個證人都指係活動完結之前的30至45分鐘玩火車?
我覺得呢幾個證人的證供足以證明樓主係不在場(雖然法庭唔接納)
因為樓主係活動完之前15分鐘先到
15分鐘同30至45分鐘呢個差距唔細
我屌你老母啦
得條女A的口供就話人非禮
冇證冇據
唔係誣告係咩?
捉錯人 只可以話對雙方都唔好彩
殺人都有人係冤獄
有咩咁出奇
咁討論區就係有唔同意見㗎啦
實有人唔認同樓主/覺得有問題
人哋覺得有問題咪問囉
成件事好有問題

個原告都係聽人講就報警

同埋老屈冇後果
第二單條女自願出黎示範,邊有得講
同埋本身都玩緊房game, 玩過都知話題都係咪處,a幾o幾依啲,邊個似會中出即飛架啦,成晚流流長講一個moment出黎有咩意思
佢係有比人非禮
真兇係另有其人姐
自西方me too運動,香港撈埋華人文化基因(興老屈)就變大災難

呢幾年,ig香港豬扒郁下就影人大頭屈人視姦
港大Ocamp成班上左電就更加失控
咁其實第二單發生果啲野又未至於非禮

如果只有第二單,無第一單,
係未必有機會上庭,

咁嘅案情,房game大家咁多對眼望住,應該只會被popo打發
咁事件嚴重性就低好多
對被告嘅影響亦細好多
Post出黎
個人資料連仔都會刪post
所以是無用的
第二單就算認咗,睇案情都唔算非禮
房game其實全組都在場
其實公平
樓主比人用公眾輿論迫害 (無論係唔係女事主原意)
咁兩個八婆同時比人公審都好合理
既然佢地夠膽樣都睇唔清就想告人
條女有咩唔好彩
自己傻下傻下點錯相就害人一身蟻

係咪有責任現身公開道歉
咁佢玩房game真係玩得好露骨
要鬧應該鬧香港呢類性罪行個門檻低
就算係就可以求撚其揀一個唔喺度嘅人就過佢有非例?仲唔係女權咁係乜,女人話係就大撚曬,仲要搞到成個香港都識得受害人(俾人屈嗰個)
個原告真係比啲仆街擺佈 明明自己都冇sense到有人掂到 話佢比人非禮就信哂 搞到咁大就係想做鳩被告或者唔gur佢
你之前個post話過告唔入唔等於無做過,邊個未審先判呀
佢咪話未至於衰到殺人老強

樓主都有個教訓 以後唔敢接觸女性
原樓主要頂住呀
捉叫邊個係警方決定
佢覺得呢個人最有嫌疑
咪捉呢個

就算其他殺人傷人偷竊都係咁運作
ummmmm

https://youtu.be/B5h_rSbU20Y?si=YoI3GG2iasmN4xAV

請首歌原樓主聽。。。

喺2024年嘅香港真係要學識享受痛楚 抑鬱 災禍
呢啲負面嘢

學識之後就就咗M底,發生咩事都好小事
開個tg channel唔難既
sl人ut,圓規妹啲流出都backup到啦
如無意外 屈人條臭雞啱啱讀完Year 1 nursing
hku啲人睇翻當時ocamp相應該都知邊個
係個個都驚起底法姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞