我就係港大Ocamp非禮案俾人拉嗰個鄧皓然(3)

995 回覆
271 Like 11 Dislike
咁打個比如
有個地方有人死左
你同死者死前有爭執,之後你走咗佢就死左
但你只係係門口同佢嘈,無入過屋
你證明唔到你走個下佢仲在生
所以就一定告得?
如果對面單位門口有cctv影到你走個下人哋真係無事
控方唔會特登去搵?
咁如果告得入,之後外國有條友企出黎認其實係佢殺既
都要照坐?
就係因為多人先易忽略
認錯人啫,又未算屈既

我前幾年俾人摸過屎忽 我記得好似係你 聽日等收律師信
我諗我冇屈你right? 你係冇嘅自己搵證據打甩 希望我冇認錯人
有嘅sorry喎
你10點先見到佢
點能夠證明9點55分佢唔係度

成件事就係條女俾假口供老屈一個人
頂住啊!好多人撐你鄧同學!
聽d 支持你既人講既野
官都判左無罪,即係你無問題!
之後再搵外國朋友睇吓點講返所有野出嚟
Push
點解唔直接post嗰兩個女人上黎?? 有啲咩問題要賠錢你開個眾籌網大家自然會俾啲㗎啦屌你post 兩張相好過跳樓啦細佬
Post咗嗰兩個人嘅圖先再講
但依家唔係話2個人見到個個可能唔係佢咩?
同場仲有其他人好似佢
如果依個係疑點點解唔可以推到時間上?
前面兩點有保留喎
佢改名已經避到好多歧視
其他都係錢嘅問題
無人話當個庭弱智
只不過根本受害者連時間都俾唔到
就死咬一個中途離開過嘅人
反而另外兩個?三個?在場又金毛嘅就無事

你係咬應該3個都咬,睇下邊個啱
然後我都可以話見到佢真係摸你
最後我哋一齊話認錯
雖然未審先判某程度係網民同社會風氣責任。
但如果受害人明知指責會令對方陷入困境,就應該都要負上部分責任
真 呢個每人比十蚊 已經夠打官司
玩遊戲嗰度一摸已經直接屌啦 喂唔好撚再摸啦
起碼身邊全部人都知咩事先
無哂錢咪有問題囉
佢屋企幾十年儲落少少錢就比2個女人屈到無哂
點樣可以搵返呀
隻腳十年後先醫會補得返20幾歲想一班朋友踢波打波既時候?
懷疑根本就冇問哂所有人啦
聽完嗰2條女老屈又搞大咗 咪快趣落charge
講真OC點會唔知Disco night幾點散場
你話fm同組爸媽玩大咗 冇錶冇手機唔知幾點完都正常
OC要交場要執嘢要安排之前活動 點會唔知
再對翻鄧生既cctv入camp時間 不在場應該成立先係
就係冇錢啊嘛屌
就算改名又點 而家比人屈 我要受?
講真有做既話會咁樣搞大件事咁沙pot!?
打死我都唔信
太監,女拳撚即刻同我收皮!
見到佢在場同見到佢摸人兩件事你分清楚未
證明一件事不存在係極為困難,剩係話提供不在場證明已經係好嚴苛係缺乏主張者既舉證下提出既反證,而家仲要可以任搬龍門講事發時間,比我都唔信女方
好想知學校會點處理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞