我就係港大Ocamp非禮案俾人拉嗰個鄧皓然(3)

995 回覆
271 Like 11 Dislike
仲有金色頭髮
我覺得成單野根本就房game出事
似係鄧同學唔知講錯咩or做錯咩
之後有人想屈鳩佢先拉埋前一單嚟講
問題就係點解因為時間唔清楚所以佢不在場證明唔成立
唔係應該要控方證明佢肯定在場咩
可能認錯人就係疑點利益歸與被告
點解可能唔在場唔係疑點
係傳媒衰
不過佢又蠢 正常都口罩黑超漁夫帽 出入法庭
其實係
佢講到明2200返到
但女事主同佢個證人話唔記得實際時間係幾時
即可能成個夜晚都得,個range闊過閪
所以你話你2200返到其實冇用
鄧同學頭先喺campus企跳被救送咗院
希望大家多啲關心佢

真唔真呀
成個人生、腳、屋企都輸哂因為比人屈
有幾句關心無乜用
控方係用2個證人口供證明佢在場而官接納左
2個人見到佢在場同佢2200先返到嚴格嚟講係冇衝突
所以”不在場證明”根本證明唔到佢不在場 所以兩條女唔係屈個根本唔喺現場嘅人
你同班未審先判既弱智撚樣一尻樣,真係害撚死人
你都戇撚鳩 當初邊個未審先判啊臭閪
如果班囡夾埋話見到你有上堂
照宜家case 1既邏輯:係拉咗

宜家假設上堂時間係9-10點
有cctv影到你係9點前走 但10點05翻咗黎
班囡話professor 遲咗落堂 唔係準時10點完 但自己都唔知幾點完
你1005翻黎都仲係有可能上堂強姦人
所以唔接受你不在場證據

但好彩同時課室有其他同你打扮相似既人
課室又暗 始終證明唔到強姦班囡嗰個真係你 所以冇罪
cls突然覺得好危險
ocamp 本身就易出事,因為一班唔熟的人玩踩界野
特別近年興亂叫metoo, 香港玩到屈人視姦

可能個男仔講完淫野有班女唔like而有私怨,呢個就係亂叫metoo的導火線

仲有參加者接受程度又唔同,蒲開就話可以去盡d,,,有班就行埋d都唔得
祝你下世做男人
鄧同學一定要爭返口氣
要嗰兩條臭雞十倍奉還
啱啱先追返post
真係好撚痴線
如果要相信受害人,咁而家兩邊都係受害人,咁點樣同時相信兩邊
唔好死呀 開咗條女名同佢一鑊熟啦
屌你老母
成個場咁多人 都搵唔到一個證實到佢事後先join個活動
呢個就係群眾對司法無信心的主因
成堆所謂證人對最關鍵的時間支吾以對
雖然記錯又人之常情但人地如果真係睇到不在場證據你又轉口供都幾屈機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞