我就係港大Ocamp非禮案俾人拉嗰個鄧皓然(3)

995 回覆
271 Like 11 Dislike
我屌你啦
佢自己都唔肯定邊個非禮佢就求其搵個人祭旗
講到佢冇負任咁
發覺連登仔法律知識好低
第日有人打你 但只見到背影就千祈唔好報警
俾完口供又改嚟改去都唔算假?
支持告到兩條女賠突
性騷擾/侵犯我覺得係應該見疑即報喎,但法庭唔可以見疑即判有罪,媒體更加無理由未審先判公開被告資料囉。重點係我唔覺得制度應該懲罰原告人(除非妨礙司法公正)
改口供係另一件事啦,睇你覺得係真係記錯/搞錯,定係佢比假口供,我真係唔知成個過程係點
只能夠口頭支持樓豬
btw,有d八婆真係好撚痴線
我中學都試過類似既野
中午有2個同學係課室打架,自然有人揾老師
咁揾老師雖然行為正確但細個會鐘意話人25仔
然後我就比個八婆戳左我出黎係25仔

but,我成個中午都唔係課室,我仲遲過老師知
我應該係天才黎,研發左時光機
告撚埋傳媒同DOJ
落lkf俾靚仔抽水係自願,亦可能無人抽佢地水。
係ocamp俾7頭抽水係非禮,其實係無沖突。
唔好仇女過度落lkf就代表靚仔摸得,你又摸得咩
你一係閹種狗公一係智障
同你講都廢閪事
連登仔仇女
所以係咁

如果係連登仔比男人非禮
又唔同講法
應該全場男人都拉曬坐監
香港喎 邊會有人資助男人告女人
無人話唔應該報警
但要告就三個金毛一齊
唔係齋告一個,仲要果條友中途走咗
你要老強, 食飯前老強又得, 食完飯後老強亦都得
咁你有冇去到食飯, 係影響唔到有冇進行老強囉

個官就係話你證明唔到"因你去食飯, 所以你冇做老強"
起到個2個女仔個名都好,可以即刻社會性死亡
呢樣反而難
人哋可能真係honest mistake
慘到唔知講咩好 加油啊樓主!!!
我都俾人屈過類似既野 完全明白個種抑鬱、焦慮、不甘,甚至想輕生。但我捱左一年了,好多人會支持你,加油!
你都on 精神賠償+律師費都唔止啦
所以講左咁耐 有冇人可以/會支持捐錢比樓豬
鬼叫你背影相似咪

一係就支持全天候天眼 + AI facial recognition
可以撲滅罪行 包冇認錯人
起到嗰兩條女底未?依家搞出人命喇
小醉俠出左片評論

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞