我就係港大Ocamp非禮案俾人拉嗰個鄧皓然(3)

995 回覆
271 Like 11 Dislike
律師費應該都一大筆
你on9?
講緊DOJ 賠唔係受害人賠喎
受害人就算告唔入,依然冇損失架
咁有咩慘?

反而可以令DOJ 告人前更審慎,少d鳩告誣告
明知老屈都要佢死 香港法治
唔撚係掛..
都係納稅人錢...
係呀,最尾蝕嘅好大機會係自己
我唔想係樓主個post 咁講,因為我知樓主唔開心,同埋我見樓主最主要控訴嘅都係「社會性死亡」

但係口供前後不一係法庭考慮左嘅地方,所以先判無罪。除非你證明佢改口供就係想誣告/老屈,但講真我地都係聽樓主再覆述,無理由調轉未審先判返個女事主姐
搞笑 咪又係攞去填明日大嶼
你有得say no? 仲以為d錢你有份真係幾天真
doj入面究竟咩人同佢咁大仇口要追殺一個不在場既細路非禮即使唔夠料仲要改告另一條
點解條仔一開始有不在場證據唔早講 仲要拖到去判個時
除左出返條女相同名之外
搞手班人你都唔好放過佢地
班撚樣都ON99
但係而家仍然未排除到個女仔俾人摸呢件事係子烏虛有,因為ocamp啲仔有幾撚猴擒大家都知,唔能夠完全排除呢個可能性。屈就屈左了,但係如果有真兇,咁其實而家風向對嗰兩個女仔唔係最公道,而個條友先係需要負起最大責任嗰個。
不過令我覺得奇怪係一般女仔會怕搞大件事而唔報警,更何況今次好明顯係直頭唔知係邊個(其實唔知係邊個就報警呢件事都有啲奇怪
無得告返條女假口供,仲要等條仔民事都好難告得入條女,從社會上送條仔落地獄
以死明志我諗真係好大冤屈
唔明點解你仲可以幫嗰兩隻雞辯解 事實就兩條女都仆街 砌鳩人生豬肉 對鄧同學各方面構成無法挽回嘅傷害

一句認錯就算係無辦法接受
你都割蓆就知呢單嘢瀨晒大鑊
隨時做死成個香港女權嘅朵
一舖清左屋企人袋
女權禍害要學印度

我再睇埋其他討論後就認同個兩條女屈人好仆街
因為我出post之前並唔知原來有臨時改口供

係我太on9
點解到呢個時候仲可以有人blame the victim已經判咗無罪都可以講到係佢有罪 只係唔夠證據入罪
...............
一句唔好意思認錯人就可以接近催毀一個家庭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞