我就係港大Ocamp非禮案俾人拉嗰個鄧皓然(3)

995 回覆
271 Like 11 Dislike
sorry 冇跟得太貼以為佢走左 好彩好彩人仲係到 冇乜野可以做到 唯有同佢講聲加油 要撐住💪🏻💪🏻💪🏻
你既壓力我都感受到 法庭雖然判左無罪

Support你鄧同學 唔知講咩好
星島廖凱霖同鄧同學有仇定同女事主有親?
小瓶子 $100
香港風化案多老屈好多時係因為證人故意做偽證
因為有女人聲稱受委屈,於是有班中二病偽正義的撚樣幫手講大話

例如擁擠的車廂出現咸豬手,好多時班港女都係擰轉身靠直覺求其屈一個
跟住竟然有班人聲稱目擊,諗下班友的企位都知講大話

跟手個法官仲衰過香討,講咩你無做又點會有人屈你
現在多左youtube,仲有班法劣界撚人幫手護航..因為要撈無可能屌臭doj同法官,你唔出樣都實有同行認到聲
想知圖中女事主話一入到場地見到既組爸(我同我朋友嗰組既爸媽都有食同飲醉)會係邊個? 如果被告真係有去婆婆生日宴
但係如果你俾人車死嘅話 我會笑到碌地
點解第一條片佢會話男事主承認左佢有非禮
真心 人都認唔到同誣告有乜野分別?
係呀個女仔可能真係有比人抽水 但連抽水既人都唔肯定係邊個咁告乜鳩?
求其搵條友黎祭旗 咁同誣告有乜野分別?
嗨 樓主 我係沉默的大多數
之所以沉默 係因為我哋知道自己唔知事實嘅全部
所以唔亂落判斷 留comment
但總會有一班人 想睇清楚事實先出聲
目的唔想傷害任何一邊

但想比你知 法庭話你無罪就係無罪
睇新聞都知你有不在場證據
所以我係相信你的

至於你問好多個點解
無架 呢個世界就係有班咁on9嘅人
佢哋熟個制度 然後用制度玩鳩你
只能夠話 個世界就係咁
佢哋幾時比天收無人知 分分鐘仲可能活得好好添

但咪當今次認清咩人係真朋友
仲留喺你身邊支持你嘅人
麻煩好好記住佢哋 人哋有需要嘅時就到你瞓身幫佢
至於果啲豬朋狗友 其實樓主過多幾年 u grad之後佢哋都會消失
咪當呢件事提早發生

要死 定唔死 係自己決定
但如果因為班仆街而死 就真係唔抵
反正都係 咪去潛水 玩sky dive
玩住死都抵啲啦 啫咁講
Lm
本身都淫蟲嚟啦
又問人要唔要三p又個頭痴埋人大脾
睇新聞都知你有不在場證據

法庭講咗不在場證據不成立喎
被告去完生日宴就入返camp
被告聲稱活動結束前15min先返去

所以佢不在場證據冇成立過
我唔係問佢不在場證據有冇成立過, 既然被告話自己有去生日宴,女事主話入Disco night場地就見到自己組爸媽(被告呢段時間應該喺生日宴慶祝緊),時間點上有衝突,咁即係是旦一邊資訊錯誤
邏輯上可以咁解,但你咁同人地講咪代表你係垃圾冇人性囉
佢又唔係高可晴,只係普通人一個,判左冇罪咪冇撚罪囉
你同佢講唔係啊你可能真係有非禮過人架喎,你都癡線

如果你老母有日比人姦左,告到條友坐監,我話你老母可能係屈人強姦,因為入左罪唔代表佢一定有做過。嗱,我冇話你有冇屈啊
你會覺得我好有道理定係仆街?
周韋論
點解可以咁耐都無臭雞相,好神奇
咁條友有冇開po話我老母誣告先?
你到底有冇睇清楚被告個post指控同引導緊啲咩,出面個風向又係點樣。
我而家就係指出佢個指控嘅理據唔成立。
佢並冇不在場證據,佢有嫌疑,告佢唔係誣告,兩條女亦冇作口供。
你有同性心係好事,但要留意下有冇比人濫用,唔好覺得被告好慘就唔睇/無視事實選擇性相信。
挑 開到3都未開鳩條八婆出嚟
首先,告唔告告邊個,唔係個女仔決定,係控方查完決定。佢有比人非禮,咁咪報案囉。佢盡左力認人,控方覺得夠證據,咪告條仔上法庭。
而被告本身就係有嫌疑,送個有嫌疑嘅人上庭,係誣告?
基本嘅程序問題嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞